Musluoğlu Baklava Sahte Ürün (Baklava)

Musluoğlu Baklava Sahte Ürün (Baklava)
27 Ekim 2023 10:26

10 Ekim 2023 Salı günü saat 17:09'da Ankara Meşruiyet Mahallesi Atatürk Bulvarı N=:109/A'da faaliyet gösteren Musluoğlu Baklava dan Başsağlığına gideceğim aileye götürmek üzere bir (1) kg Fıstıklı Baklava aldım. Karşılığında 171,44 TL ödedim. Ancak, taziye evinde baklava ikramı yapılınca fıstıklı olmadığını, yoğun bir şerbet ağırlığı olduğunu ve baklavaya benzemediğini fark ettik. Bunun üzerine, 11.10.2023 Çarşamba günü ilgili baklavacıya giderek yetkili birine durumu açıkladım: Baklavada fıstık olmadığını, cevize benzer bir şeyler olduğunu, yoğun bir şerbeti olduğunu dile getirdim. Açıklamama karşılık "baklavanın köşesinin denk gelmiş olabileceğini", "ürünlerinin fabrikadan geldiğini", "böyle şeylerin normal olduğunu" ifade ederek savunma yapmıştır. İlgili makamlara (Gıda Tarım ve Ticaret Bakanlıkları) şikayette bulunacağımı söyleyince tezgahtara dönerek "abiye oradan yarım kilo baklava ver dedi" Bu durum beni çok rencide etti. Bu firmanın denetlenmesini ve halk sağlığıyla ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum.

Yanlış Baklava Siparişi Ve Kötü Müşteri Hizmeti

04 Şubat 2025 22:45

04 Haziran 2023 23:35
Kağan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 16:53

27 Aralık 2023 19:06