Multitek Yedek Parça Fiyat Yüksekliği

5 Eylül 2024 19:541.075

Multitek diyafon

Yüksek Fiyat!
14 sene önce aldığımız, Villa Set diyafon sisteminin, dış kapı aparatı bozuldu. Eşdeğeri için, bayinizden fiyat aldım. Sadece kapı aparatı için;

3.340 TL+KDV

fiyat verildi. Bu inanılmaz, fahiş bir fiyattır. Firmanızı protesto ediyorum.

Yücel D**********
Elektrik Yüksek Mühendisi

Yücel
11 Eylül 2024 16:00

Multitek firmasından ve servisten arkadaşlar ilgilendiler, ancak fiyat konusu bir çözüme ulaşmadığı için sorunum çözülmedi. Firma yönetiminin bir karar alması gerekir bence. Yeni ürünlerini, istedikleri fiyata satabilirler elbette, müşteri rekabet kuralları çerçevesinde başka bir firmayı seçebilir. Ancak kendi ürünlerini, uzun zamandır kullanan tüketiciler için, yedek parça fiyatlarını makul tutması, müşteri memnuniyeti açısından ve firma reklamı açısından önem arz etmektedir. Ayrıca, ürünün "made in prc" olması nedeniyle, fiyatın daha düşük tutulabileceği kanaatini taşımaktayım. Ben sorunumu çözemediğim için, 7 inç ekranı ve besleme trafosunu çöpe atmak durumunda kalacağım. Sonuç olarak, verilen 4.000 TL kapı aparatı fiyatına, başka bir markanın komple sistemini satın alarak kurma yoluna gideceğim. Firma yönetiminin bilgilerine sunulur.

Multitek Dış Mekan Görüntülü Diyafon

12 Mart 2024 17:042.288

"Şikayetimin çözülmesi için hemen iletişime geçildi ve iki gün içinde yeni cihaz takıldı. Songül Hanım ve Serdar Bey'e konuyla ilgilendikleri için teşekkür ederim."

Multitek Diyafon Sistemlerindeki Kötü Tecrübe

7 Temmuz 2023 15:241.963

Apartmanımızda yaklaşık 10 yıl önce kurduğumuz Multitek diyafon sistemleri neredeyse sürekli sorun çıkartarak bizleri ço...

Multitek Akıllı Diyafon Servis Sorunu

3 Ağustos 2024 19:542.937

"Servisi tarafıma yönlendirerek gereken neyse yapılıp ona göre ücretlendirileceği tarafıma söylendi, kendilerine teşekkür ediyorum"

Çalışmayan Diyafon Sistemi Multitek

21 Eylül 2024 15:543.693

"2025 senesi mart ayında tüm sistem yönetim tarafından audio marka ile değiştirildi o gün bu gündür 1 sene geçti audio markayı gayet rahat sorunsuz kullanıyoruz demek ki marka çok önemliymiş o"

2 Ağustos 2024 13:293.747

"Arızadan kaynaklı sorun giderildi ve ürün sağlam şekilde tarafıma gönderildi. İlgilenen marka yetkililerine ve görevlilerine teşekkür ederim. Bu süreçte gayet iyi yardımcı oldular ve mağduriyetimi giderdiler. Teşekkürler"

Yeni Taşındığımız Evde Multitek Diyafon Sorunu

Multitek Mavi Ekran Bir Türlü Gitmiyor!

Multitek MaviEkran Bir Türlü Gitmiyor!

Mücahit
Multitek MB10 Model Arıza Yaptı Firma Ürünün Arkasında Durmuyor!

Multitek MB10Model Arıza Yaptı Firma Ürünün Arkasında Durmuyor!

Akif