Mspy Programını Satın Aldım Ama Destek Alamadım Ve Parayı Da Geri Alamıyorum

Mspy Programını Satın Aldım Ama Destek Alamadım Ve Parayı Da Geri Alamıyorum
Nuray
28 Mayıs 2023 17:55

Mspy adlı casus programını aylık olarak 27 05 2023 tarihinde $39.99 satın aldım.
Hoşgeldin veya yardımcı olalım diyerek kimse ilgilenmedi ne bir mesaj ne de bir linkte gelmedi.
Kendim 2 saat uğraştım müşteri hizmetleri ve 7/24 hizmet veren ve diğer telefonlarınızın hiç birine ulaşamadım. Bu yüzden
Programı kuramadım ve aktif edemedim. Satış yaptınız ve sonrasında hiç ilgilenmediniz.
14 günlük ücretsiz deneme süreci istiyorum. Memnun kalırsam paket satın alacağım.
Almış olduğum 1 aylık $39.99 luk paketimin iptalini ve para iademi talep ediyorum.
Kullanamadığım ve kullanamayacağım bir şey için benden para almış oluyorsunuz.
Müşteri memnuniyeti denilen bir şey var. Ve ben sizlerden ilgisizliğinizden programımı kurmama yardımcı olmadığınızdan dolayı sizden kaynaklı olarak memnun kalmadım.
Ücret iademi yapmazsanız şayet 1 hafta içerisinde vazgeçme ve iade hakkım var. Benim.
Yanıltıcı reklam yapıyorsunuz. Tüketici Mahkemesi'ne baş vuracağım.
İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Konuyla ilgileneceğinize ve sizlerden kaynaklı olan bu problemimi ücret iademi ve aylık paketimin iptalini yapacağınızı temenni ediyorum.

28 Temmuz 2023 21:00 (Şikayetten 2 ay sonra)

Değerli müşteri, her hangi sorun yaşıyorsanız sa bunun yeni canlı destektir keşke oraya bağlanıp sorununuzu bildirseydiniz, canlı destek hattımız sizlere kaliteli hizmet verebilmek için 7/24 açık durumdadır. Program yükleme ve kurulumla ilgili veya iptal le ilgili canlı destek hattına başvurunuz.

Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Mspy Programı Ve Satış Sonrası Destek Çok Kötü

Kardelen
07 Mayıs 2024 17:47
Esra sonuçtan hiç memnun değil

İstemeden Satın Alım Ve Yetersiz Destek

Esra
19 Haziran 17:59
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Aysel
20 Mayıs 2024 19:04
Mspy Paket İptali Sonrası Para İadesi Sorunu
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Gül
03 Ağustos 2023 11:55