Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Mspy Programı Ve Satış Sonrası Destek Çok Kötü

Kardelen
07 Mayıs 2024 17:47

Mspy takip programını satın aldım ve kızımın telefonuna kurdum. İlk kurulumdan sonra verileri çekti; ancak kızım telefonunu yeniden başlatmadığı, telefon kapanmadığı ve kapatıp açmadığı halde, sonraki günlerde hiçbir veriyi güncellemedi.
Teknik destek almak istediğimde, beni tekrar ücret karşılığında asistanlık hizmeti almaya yönlendiriyorlar. Program üzerinden destek için 'sohbet başlat' dediğimde, yabancı bir kişiyle İngilizce iletişim kurmak zorunda kalıyorum. Üyelik iptali ve ücret iadesi talep ettiğimde, yıllık üyeliğimin yenilenmesini durduruyorlar ve bana indirim için kod gönderiyorlar. Üç defa '[email protected]' adresine mail attım ve her seferinde otomatik bir cevap alıyorum; 2-3 gün içerisinde incelenip geri dönüş yapılacağı belirtiliyor. Ancak geri dönüş yapılmıyor.
14 günlük iade hakkını zaman aşımına uğratarak para iadesi yapmamak amaçları gibi görünüyor. Bu davranışlardan bu sonuca varıyorum.
1200 TL yıllık program ücretini peşin alıyorlar. Üstelik bir de asistanlık hizmeti için 500-600 TL ücret talep ediyorlar, fakat hizmet verilmiyor. Kullanışsız bir program olduğunu düşünüyorum; kısacası beklentilerimi karşılamadı.

17 Mayıs 2024 10:53

Mspy hala paramı iade etmiyor bana mail ile kod göndererek ücretsiz asistanlık hizmeti sağlayalım programı kullanın diye dönüş yapıyor. Ben defalarca mail ile üstelik İngilizce olarak talebimi belirtmişim hala para iadesi yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Elini veren kolunu kurtaramıyor resmen. Şikayet varda bu konuda ikinci şikayetimi oluşturuyorum çünkü ilk şikayetime dönüş bile yapılmadı firmadan. Her şey sizden parayı alana kadar sonra ki hizmet ya yine para karşılığında oluyor ya da hiç olmuyor oyalıyorlar.

profile profile profile

Ebru

Başka iyi bir uygulama bulabildiniz mi? Benimle de paylaşabilir misiniz?

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 12:57
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
15 Mayıs 2024 10:18
Esra sonuçtan hiç memnun değil

İstemeden Satın Alım Ve Yetersiz Destek

Esra