Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Morsalkım Ahşap Şikayetçiyim

Morsalkım Ahşap Şikayetçiyim
04 Mart 2024 16:35

Morsalkım Ahşap isimli masif mobilya firması art niyetli davranıyor. Ödemeyi aldıktan sonra ürün teslimatını gerçekleştirmediler. İlk başta oldukça kibar bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorlar. Ancak sonrasında 'yoğunluk' bahanesiyle teslimatı sürekli ertelediler. Bir ay boyunca beklememe rağmen ürünü teslim etmediler ve para iadesi de yapmadılar. Her türlü resmi makama şikayette bulundum ancak herhangi bir geri dönüş alamadım. Üstelik engelli bir bireyim ve bu durum beni fazlasıyla mağdur etti.

31 Mayıs 2024 16:32

Ben engelliyim ve mor salkım ahşap şubattan beri ne yatağımı ne de 18 bin ₺ paramı iade etti. R. Beni. Hep oyaladılar en sonda engellediler. Siz almayı n. Param gitti hiçbir cevap yok. Beni hep oyalama taktikleri yaptılar. Gönderdik gönderdiler gönderiyoruz ama şubattan beri yok.

09 Mayıs 2024 01:23

Ben spastik engelliyim ve bir yatak yaptırmak istedim Instagram dan baktım mor salkım ahşap firması ile 18 bin ₺ ye anlaştım. Ve geçen şubat ayında ödeme yaptım ama o günden beri ne yatağım bar ne paramı verdiler. Engelli birini aylardır mağdur ediyorlar hep oyalama en sonunda beni engellediler.

Alper
Alper

Geçenlerde tüm ilgili herkese belirtmiş olduğumuz Mor Salkım Mobilya firması hiçbir şekilde yanlışlarını düzeltmeyip, akabinde bizlere mesaj yazarak "aman şikayetim den şikayetinizi kaldırın, kaldırırsanız sizi mağdur ettiğimiz ürünleri o zaman yollarız diyerek bizleri tehdit edercesine yaklaşımlarda bulundurlar ve bulunmaya da devam ettiler" bize gönderdikleri kırık dökük mobilyaları bile sağdan soldan buldukları koliler ile kolilemişler idi, isteyen herkese fotoğrafları, yazışmaları dahi paylaşabiliriz. İnanın başka bir çok şey söylemek lazım ama yetkili dedikleri Makbule isimli vatandaşa dikkat etmenizi önemle tavsiye deriz! Halen daha mağduriyetimizi gidermeyip, bize halen daha tehdit vari mesajlar yolluyorlar. Paranızı aldıktan hemen sonra kırık dökük ürün yollayıp telefonlara, mesajlara dahi cevap vermiyorlar, ama şikayetim var da biz yazdıktan sonra bu sefer de şikayetinizi çekin hemen mağduriyetinizi giderim diye yazıyorlar, üzerinden aylar geçmesine rağmen, insanlık bitmiş...!

27 Aralık 2023 21:34
MorSalkım Ahşap Mobilya Firmasının Teslimat Ve İade Sorunları
Burc sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 16:27

02 Temmuz 2024 10:13
Morsalkım Ahşap Firması Güvenilir Değil!