Turan sonuçtan memnun

Monster Tulpar: Garanti Süresi Bitince Ortaya Çıkan Sorunlar

02 Kasım 2024 12:41
Turan'ın Teşekkür Mesajı
“Ürünüm için ana kart değişimi yapıldı. Teşekkürler”

Monster Tulpar T7 V25.1.2 cihazım var. Bu cihazı çok severek almıştım ama yüzüm hiç gülmedi. Cihazımı daha önce FPS sorunundan dolayı servise verdim. Aynı bilgisayardan arkadaşımda da var, hatta beraber aldık. O oyunda 200 FPS alıyor. Ben 30. Arkadaşım da cihaz arızalı diye geçen sene servise verdi. Ram değiştiler. Bizim düşüncemiz bu seride kronik problemler olduğu. Servise verdiğimde bana bir sorun yok deyip temiz kurulum yapıp gönderdiler. Fakat sorun hala devam etti. Bu bilgisayarı iş içinde kullandığım için hemen geri götüremedim çünkü yoğunluk vardı. Servise götürdüm ve garantisi bitti. Cihazın sorununun hallolmadığını belirterek aynı sorunlarla servise verdim. Şu an bana ekran kartı arızası var ve ana kart değişecek diye 20.000TL ye yakın para istiyorlar. Sağlam cihazı 2. El satmaya kalksam en fazla 25.000TL edecek. Bu durum şaka gibi. Cihazı iş için de kullanıyorum fakat bu şartlarda kullanamıyorum. Bu durumda olayda gözüken şudur: Garanti süresi yaklaşmış cihazı onarım yapmadan bir sorun yok diye gönderiyorlar, garantisi bitince de ücret talep ediyorlar. Bu mağduriyetimin giderilmesini ve garanti süresinde onarım yapılmamış cihazı garanti kapsamında ücretsiz olarak onarılmasını talep ediyorum. Servis numaram: ANK1024002180

Turan
Turan
15 Kasım 2024 21:30

Ürünüm için ana kart değişimi yapıldı. Teşekkürler

19 Nisan 2024 09:52
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 11:15

11 Eylül 2024 20:47
Monster Kronik Ana Kart Arızası
Mert sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2025 19:11
Monster Tulpar T7 V20.4: Bitmeyen Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 13:03
Monster Tulpar T5: Teknik Servis Ve Donanım Sorunları