Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Şarjdayken Touchpad Kasma Donma Sorunu

11 Aralık 2023 22:54

1,5 hafta önce Trendyol'dan Monster Abra A5 V16.8 notebook bilgisayar aldım. Bilgisayarın şarjı azken, şarjda kullanmak için şarja taktığımda touchpad kullanılmayacak derecede kasılıyor ve donuyordu. Şarjdan çıkarınca touchpadde kasma veya donma olmuyor. Kablolu bir mouse kullandığımda hiçbir sorun yaşamıyorum ve bilgisayarın şarjı doluyken bu sorunla karşılaşmıyorum. Genellikle şarj %25'in altındayken bu sorunla karşılaşıyorum. Monster'ın kalitesine güvenerek aldım; neden böyle oldu, açıkçası beni üzdü.

21 Aralık 2023 10:26

Monster Abra5 V16.8 bilgisayar almıştım 1 haftalık bir bilgisayardı ve bilgisayarım şarjdayken touchpad sorunu yaşıyordum teknik servisle görüştüm servise yollamamı ve çok iyi ilgileneceklerini bu sorunu çözeceklerini söylediler yolladım hem videolu hem yazılı sorunu detaylı bir şekilde teknik servise ilettim şikayet vara atmıştım zaten 15 gün içinde koşulsuz iade edebiliyordum zaman kazanarak bunu engellediler ve ürünüme işlem yapmadan bana yolluyorlar o kadar övdükleri bilgisayar hatta canavar diye adlandırdıkları bilgisayar çöp oldu kısacası o kadar işin arasında beni çok yordu bu saatten sonra da yorulmayı göze alırım hukuki yoldan hakkımı ararım teşekkür ederim Monster.

Ek
Ek
11 Aralık 2023 22:55

1.5 hafta önce Trendyol'dan Monster Abra5 V16.8 notebook bilgisayar aldım bilgisayarın şarjı azken şarjda kullanmak için şarja taktığımda touchpad kullanılmayacak derecede kasıyor ve donuyordu şarjdan çıkarınca touchpad de kasma donma olmuyor kablolu bir mouse ile denediğimde hiçbir sorun yaşamıyorum ve bilgisayarın şarjı doluyken bu sorunla karşılaşmıyorum genelde şarj %25'in altındayken bu sorunla karşılaşıyorum Monster'in kalitesine güvenerek aldım beni hayal kırıklığına uğrattı gerekenin yapılmasını arz ediyorum.

11 Aralık 2023 22:57 (Şikayetten 3 dakika sonra)

12 Aralık 2023 10:28

Değerli Ahmet K., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Yorumlar (7)

Sorun statik elektrikte

Şamil

Bilgisayarda sıkıntı yok. Şebeke gerilimde veya topraklama da sorun oluyor. Sol el Monitör ekranının arkasına dokunduğunda statik elektrik şaseye kayıyor ve sağ el ile touchpade okunurken touchpad kasma yapmıyor. Sadece sağ el touchpaddeyken ile kasıyor. Yazılımsal bir arıza değil donanımsalda değil. Cihaz açılıp kapandığında şasi aktarma süngerleri temas etmediğinden bu hatayı verir

Rabia
Rabia

Peki bunu nasıl çözebiliriz? Önceki günlerde aynı prizi kullanırken böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Bugün oldu. Yazdığınız gibi ekrana dokununca düzeliyor. Fakat sürekli dokunmam mı gerekecek? Yardımcı olursanız sevinirim.

Halil
Halil

Aynı sorunla bende karşılaştım ama benim ki şarj 100 iken bile yapıyor. Çözüm olarak ne yaptınız anlatır mısınız?

Ahmet

Çözüm yok kardeşim benim servise yolladım diyor binanın elektrik aksamıyla ilgili başka yerde deniyorum yine aynı gidiyorum bir kafede oturup şarja takıyorum aynı kısacası kardeşim değmez paranıza yazık bilgisayarıma hiçbir işlem yapılmadan geri yollayacaklar 15 günde koşulsuz iade edebiliyordum zamanda geçirdiler çok pişmanım.

Raif
Raif

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Çözüm olarak ne yaptınız?

Ahmet

Kardeşim çözümü yok canavar diye adlandırdıkları bilgisayar çöp oldu 1 haftalık bilgisayar hukuki yoldan olabilir çözümü en azından hakkını alırsın.

10 Ekim 2024 10:18

Monster Abra A5 V17.1 Batarya Şarj Olmuyor Pil %0da Kalıyor