Bahadır sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Abra A5 V20.4 İşlemci Hızı 0.40 A Düşüyor

28 Mart 2024 23:39
Bahadır'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

İyi günler. 23 Mart 2024 tarihinde Trendyol üzerinden Monster satıcısından Abra A5 v20.4 model bir bilgisayar satın aldım. Ürün üzerine Windows 11 işletim sistemini eksiksiz ve söylenen şekilde yükledim. Flash bellek ile gönderilen sürücüleri (driverları) kurulumunu tamamladım. Windows Update ile tüm güncellemeleri yaptım. GeForce Experience programındaki güncellemeleri de yükledim. Nvidia Deneyim Masası'ndaki tüm ayarları eksiksiz olarak gerçekleştirdim. Tüm bu işlemlere rağmen, bilgisayarı daha oyun oynamaya başlamadan işlemci hızı aniden 0.40 GHz seviyesine düşüyor. Oyunu başlattığımda ise hiçbir iyileşme olmadı ve sadece 5 FPS değerini alabiliyorum. Monster Kontrol Merkezi'nde bir fan hatası olduğunu fark ettim. Bu hatayı görene kadar bilgisayara iki kez format attım. Bilgisayarı size göndermek istediğimde ve 'Eğer hata yazılımsa siz kurulumu yapın, donanımsa gerekeni yapıp gönderin' dememe rağmen, her seferinde problem olarak sürücülerin (driverların) öne sürülmesi beni tatmin etmedi. Ya ürün değişimi yapılmalı ya da bu iki günlük bilgisayarı size göndererek kurulum ve sürücü yüklemelerini sizin yapmanızı ve ardından göndermenizi istiyorum. Gerçekten artık bu durumdan rahatsızlık duyuyorum.

28 Mart 2024 23:41 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden M., talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

29 Mart 2024 01:16
Monster Notebook Abra A5 V20.4 İşlemci Hızı 0.40 A Düşüyor

İşlemcinin durumunu da bu şekilde. İlk yazıya eklemeyi unutmuşum.

29 Mart 2024 12:39

Değerli Bahadır M., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

29 Mart 2024 15:10

Atakan Bey'e ilgi ve alakası için teşekkür ederim. Yapılacak bütün işlemleri sabırla gerçekleştirdi ve yapmam gerekenleri bana aktardı. Bilgisayarı kargo ile yetkili servise kargoladım bekliyorum şimdilik.

03 Nisan 2024 16:53

Ürünü teknik servise gönderdiğimde hızlıca ilgilendiler ve sorunun işlemci fanında olduğunu tespit ettiler. İşlemci fanı düzgün çalışmadığı için işlemci ısındıkça kendisini korumaya alıyormuş. Teknolojik ürün alıyoruz hata olmasını tabi ki istemeyiz ama elbet bir yerden bir sorun olabiliyor. Bence önemli olan sorun çıktığında teknik desteğin ilgili olması. Monster bunu iyi yapıyor. Teknik ekip çalışanı "işlemci fanını değiştirip, gerekli testleri yapıp size ürünü tekrar ulaştırabilirim fakat bence değişim hakkınız varken değişim yapalım kafanızda soru işareti kalmasın" dedi. Ben de olur dedim ve değişim işlemleri hızlıca yapıldı. Yeni ürün bugün kargoya verildi elime ulaşmasını bekliyorum. Bu süreç içerisinde defalarca iletişim numarasını arayıp durumu sorgulamışımdır her seferinde güzel bir şekilde açıklama yapıp süreç hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Teşekkürler. İyi çalışmalar.

07 Mayıs 2024 02:02

Teşekkürler

Yener sonuçtan memnun

Yener
22 Şubat 2024 22:55
"İlginiz ve bilginiz için çok teşekkürler"
monster-notebook-abra-a7-v14-3.pdf
monster-notebook-abra-a7-v14-2.pdf