Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook 6 Aylık Siyah Ekran Sorunu

24 Aralık 2023 00:02

02/05/2023 mayıs ayında aldığım Monster Tulpar t7 20.5.6 cihazından iki adet aldım ikisine de aynı şekilde Windows 11 orijinal sürüm yükledim biri sorunsuz çalışırken diğeri ilk açılışta parola ekranında siyah ekran veriyor, ekran arkadan yok denecek kadar az gözüküyor. Cihazı açma kapatma tuşuna basılı tutup kapatıp tekrar açtığımda düzgün bir şekilde ekran çalışıyor. Ürüne format atıp işletim sistemini yeniden kurdum sorun düzelmedi. Bu cihazın iade ya da değişimini talep ediyorum. 6-7 aylık ürünümün yazılımsal ya da donanımsal herhangi bir şekilde tamir edilmesini istemiyorum. İade ya da değişim olmadığı takdirde Tüketici Mahkemesi'ne faturam ve videolu kanıtımla başvuracağımı garantim olduğu halde iade-değişim yapılmadığını bildirip hakkımı arayacağımı bildirmek isterim.

24 Aralık 2023 00:06 (Şikayetten 4 dakika sonra)

25 Aralık 2023 11:40

Değerli Abdullah S., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

Abdullah
Abdullah
02 Ocak 2024 10:15

Mert bey az evvel Monster servisi aradım ürüne bakım yapıp geri göndereceklerini söylediler ben bu ürünü bakıma ya da termal macun değişimine göndermedim. Bu ürün bu hatayı aralıklarla veriyor, ben bu üstüne basa basa değişimini istedim. Bakım yapıp geri gönderilmesini değil. Eğer bu ürün bana bu şekil geri gönderilirse videolu kaydım ve servis raporunuzla birlikte faturamıda alıp direkt olarak Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2023 21:48
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 23:07
Monster Notebook Teknik Servisinin Başarısızlığı
Y. Emre sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 16:45
Monster Notebook Ekran İçin Teknik Servis Umursamazlığı!
Monster Notebook Ekran İçin Teknik Servis Umursamazlığı!
Alptuğ sonuçtan çok memnun

22 Mart 2024 11:56
"İlgi ve alaka için çok teşekkürler. Sorun çözüldü"

28 Mayıs 2024 20:18
Monster Notebook Kategorileri