Monster Abra A5 V15.8 Beyaz Ekran Sorunu

03 Eylül 2024 16:59
03 Eylül 2024 13:10

Monster Abra A5 V15.8 bilgisayarımdaki sorun videodaki gibidir. Ekran açıldıktan bir süre sonra beyazlıyor. Birçok bilgisayar tamircisi ile telefondan görüşme gerçekleştirdim. Kronik bir sorun olduğunu söylediler. Daha önce de ekran arızalanması sebebiyle zaten Monster teknik servisine bilgisayarımı yollamıştım. Teknik servisten bilgisayarım döndüğünde ise ekranım düşüyordu. Ayrıca Garanti süresinin bitmesiyle böyle bir sorunla karşılaşmam tesadüf olamaz. Sorunumun çözülmesini istiyorum. Aksi takdirde CİMER dahil birçok merciye başvuracağım.

03 Eylül 2024 17:03 (Şikayetten 3 dakika sonra)

03 Eylül 2024 17:46

Tarafıma herhangi bir geri dönüş sağlanmamıştır. Geri dönüşünüzü bekliyorum.

03 Eylül 2024 17:57

Değerli Berk K., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

17 Eylül 2024 14:00

Bilgisayarımı teknik servise yolladım. İşlemler sonuçlanmış olarak gösteriliyor. Ancak 3 gündür bana geri dönüş yapılmıyor. Bende Monster teknik servisine ulaşamıyorum. 15-20 dakika telefonda bekledim. Lütfen iletişim için arayın.

19 Eylül 2024 13:18

Yine müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. 20-25dk bekledim. Ödeme yapabilmem için benimle iletişime geçin lütfen.

Monster Notebook'ta Ekranda Yatay Çizgiler Ve Görüntü Sorunu

Monster Bilgisayarımın Ekranı Oyun Sırasında Aniden Gitti Ve İşlerim Aksıyor

Muhammed
19 Ekim 21:15
Monster Bilgisayarımın Ekranı Oyun Sırasında Aniden Gitti Ve İşlerim Aksıyor
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Bilgisayarımda Kronik Arızalar Ve Sürekli Tekrar Eden Donanım Sorunları

Doğan