Monster Abra A5: Aniden Kapanma Sorunu

10 Aralık 2024 14:29

Monster Abra A5 kullanıcısıyım. Bilgisayardan bu şekilde ses gelip daha sonra da kendiliğinden kapanıyor. Bunu defalarca yaptı. Bunun sebebi nedir çünkü anlık olduğu için normal zamanda Monster teknik servise gitsem de bunu gösteremiyordum. İlk defa video alabildim.

10 Aralık 2024 14:06

Ürünümde beklenmedik bir ses ve sonrasında bilgisayar kapanıyor. Bomba geri sayımı gibi rahatsız edici bir ses geliyor. Bu tekrarlamaya devam edip bilgisayarı kapatıyor. Bununla ilgili bir açıklama istiyorum. Sebebi ne olabilir. Anlık olduğu için bunu yetkili servise anlatmam da çok zordu ilk defa video çekebildim.

Raif

BP sesi sonrası kapanma Aynı sorun bende de yaşandı. Cihazı 3 kez teknik servise gönderdim. Gönderimde fana bakım yapıldığı söylendi, arıza devam etti. Gönderimde fan içine kağıt sıkıştığı, donanımsal arıza olmadığı belirtilerek cihaz geri gönderildi; sorun yine sürdü. Gönderimde “fan ayarları yüksek ayarlanmıştır” denildi. Sıcaklık testi talep ettim, rapor paylaşmadan “donanımsal arıza yoktur” denilerek geri gönderildi. Tüm süreci video kaydıyla belgeleyip servise ilettim. Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuru hakkım varken “özel ilgileneceğiz” denilerek cihazı 4. Kez gönderdim. Yeni servis formunda ana kart, GPU, CPU test edileceği yazıyordu. Ancak sadece telefonla “arıza yok” denildi, rapor paylaşılmadı. Dava sürecim devam ediyor. Aynı şekilde “donanımsal arıza yoktur” yanıtı alan oldu mu, paylaşabilir misiniz?

Raif

Sorun devam ediyor mu? Servise bu durumu bildirdiniz mi?

Samet
24 Ekim 2024 01:16