İshak sonuçtan hiç memnun değil

Mondy Shop Sipariş Verdiğim Ürünü Göndermiyor!

20 Eylül 2023 08:04

31.08.2023 tarihinde Mondy Şirketler Grubu'na ait internet sitesinden 1 adet şampuan siparişi verdim.
Tam 3 hafta geçmiş olmasına rağmen söz konusu ürünü hâlâ yollamadılar. Müşteri temsilcisiyle sık sık görüşme yapmama rağmen beni oyalayıp duruyorlar. Güya ayın 8'inde kargoya vermişler ama etiket hatası nedeniyle tekrar depoya geri dönmüş. Sırasını bekliyormuş! Üzerinden 12 gün geçmesine rağmen hâlâ sıra gelmemiş! Belirtikleri WhatsApp numarasına ve mail adreslerine yazmama rağmen, hiçbir şekilde cevap vermediler. Bu şirketten şikayetçiyim. Gelinen bu aşamada, bahse konu firmanın sipariş verdiğim ürünü ivedilikle göndermesi ve gecikmeye sebep olan sorumlular hakkında işlem yapmasını talep ediyorum.

25 Eylül 2023 14:33

Yapmış olduğum sayısız telefon görüşmesi neticesiz kaldı. Sipariş tarihi üzerinden 22 gün 22 gece geçti. En sonunda yıldırmayı başardılar ve ürünün iadesini talep ettim. Bu sürecin de en az 14 gün süreceğini bildirdiler. Telefonla bankadan referans numarası almamı istediler. 1990 model iş yapan bir firma maalesef. Umarım vermiş olduğum parayı kurtarırım. Ettiğim zarardan da vazgeçtim artık.

12 Kasım 2023 23:50 (Şikayetten 1 ay sonra)
16 Aralık 2023 20:19

4'üncü ay olmasına rağmen hala iletişim kurmadılar. Ücret iademi gerçekleştirmediler. Sürekli olarak finans departmanının yoğunluğunu bahane ediyorlar. Sorunla ilgili olarak, 2 ay önce Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. İlerleyen süreçte Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağım. Müşterilerden toplanan paraların bankalarda işletildiğine dair bilgiler yer alıyor internette. Sanırım yine bir "para kaldırma" hikayesiyle karşı karşıyayız. Gerekli tüm yasal süreçleri sonuna kadar kullanacağım. Tüm mağdurların gerekli süreçleri başlatmasının fayda olacağı kanaatindeyim.

Turgut sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 18:50

Husamettin
11 Ekim 2023 09:19

20 Şubat 2024 11:17
Mondy Shop Ürünüm Elime Ulaşmadı
Telhan sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 11:19

12 Mart 2025 17:10