Berkcan sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Motor Uag Bitmeyen Sorunlar

20 Temmuz 2023 15:39

2 ay önce almış olduğum Mondial uağ 100i markalı motorsikletim 1000 km gelmeden deposu şişti depo kulaklarından attı. Boşa çıktı depo on far patladı arka stop kabloları çamurluğun altından geçtiği için tekere sürtmekten kablolar koptu egzozun içi dağıldı çok rahatsız edici ses çıkarıyor. Servise gittiğimde biz böyle bir şeyle karşılaşmadık.

Sizden kaynaklı olabilir diyorlar saçma şeyler o kadar para verip aldığımız motora düzgün bir şekilde binemiyoruz servisler kötü. Zaten bakımda bir yağ değiştirip 650 TL para alıyorlar. Sorunumun acil bir şekilde çözülmesini istiyorum.

20 Temmuz 2023 17:18 (Şikayetten 1 saat sonra)

Silikon
Silikon

Senin depo nasıl şişmiş ona şaşırdım benimkinde böyle olmadı ha doğru benimde farım patladı stop kablolarım kopmaya falan geldide Allah yardımcın olsun senin iş daha kötüymüş ben her neyse stop kablolarını koltuğun altından fişlerinden söküp çıkar stopun arkasında ecu beynine yakın bir yerden elektrik bandıyla sarıp o kabloların hasar almasını önleyebilin kusura bakma diğer sorunları yaşamadığım için aklıma fikir gelmiyor

Süleyman
08 Haziran 2023 18:04