Mondial Motor Drift L 125 Debriyaja Basınca Stop Ediyor

13 Ağustos 2023 21:248.085

Motorum Mondial drift l 125 2021 model 13.240 km dedir. Duracakken debriyaja bastığımda motor stop ediyor. Işıklarda 1 viteste debriyajı sıkıp duramıyorum stop ediyor. Motor durduğunda zaten 1 den boşa geçmiyor 2'den de aynı şekilde tam durmadan atıyorum boşa gene stop ediyor.

Motor gerçekten bıktım artık bu sorundan trafikte arabaların arasında kalıyorum. Bu sorun yüzünden ve tamir edilemiyor kronik sorun diyor servisler gerçekten saçmalık.

Mondial 'ın ilgilenmesini istiyorum. Bu konuyla hangi ustaya götürdüysem olmadı yapamadı servisi de yapamıyor ne yapacağım böyle mi kullanacağım motoru canımı hiçe sayarak ilgilenmenizi istiyorum motorumla.

15 Ağustos 2023 16:32 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizlerle irtibata geçecektir. Sistem üzerinde Q40hfYukf numarasıyla kaydınız oluşturulmuştur. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye'nin her yerinden Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. Çağrı Merkezimiz mesai saatleri (Hafta içi 08.00 - 17.30) içerisinde sizlerin hizmetindedir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

15 Ağustos 2023 16:34

Aramanızı bekliyorum

18 Ağustos 2023 15:47

Ulaşmadılar sadece boş yazı

Enes
Enes
17 Mart 2024 17:17

Merhabalar hocam aynı sorun bende de oluyor ışıklara yanaştığımda yavaşlamak için debriyaja bastığımda stop ediyor sorunu çözdünüz mü acaba

Mondial Motor Drift L 125 Gaz Kesme 1000km Garantili

Ali
4 Ağustos 2024 11:2114.912

Mondial drift l 125 2024 model motorum 29 Temmuz 2024 trafiğe çıkışlı, ilk sahibiyim. Motorum 1000 km oldu. Rodajını yap...

1 Destek1 Yorum

Mondial Motor En Yakın Zamanda Yardımcı Olun!

The
20 Ağustos 2024 23:316.310

Motorum Mondial drift l 125 2024 model 880 km dedir. Duracakken debriyaja bastığımda motor stop ediyor. Işıklarda 1 vite...

Tümünü Gör
Mondial Drift L 125 Cbd Sıkıntısı!

Mondial Drift L 125Cbd Sıkıntısı!

Selami
Mondial Motor Sıkıntısı!

Mondial MotorSıkıntısı!

Ersin
Mondial Ressivo 250 CC Arızalı!

Mondial Ressivo 250CC Arızalı!

Gökten
Mondial Nevada 250 Kronik Sorun

Mondial Nevada 250Kronik Sorun

Mondial Fuzion 125i Bitmeyen Sorunları

Mondial Fuzion 125iBitmeyen Sorunları

Serkan
Mondial Fuzion 125 Gaz Takılı Kalıyor!

Mondial Fuzion 125Gaz Takılı Kalıyor!

Okan

Öne ÇıkanKonular