Mojoymall.com Şikayeti

Mojoymall.com Şikayeti
07 Kasım 2024 21:19

Mojo (mojoymall.com) adlı siteye satıcı olarak üye oldum siparişlerimi onayladıktan 1 siparişim kaldı ve site hesabımı dondurdu kalan siparişi onaylamam için para yatırmam gerektiğini söylüyor destek hattı tamamen yanıltma üzerine kurulmuş bir site.

Yorumlar (19)

Alfa
Alfa

Ben 30 Eylül 2024 te Google üzerinden bu siteyi buldum sonra hesap açtım ve bir kişi Hong Kong vatandaşıymış bana referans olabileceğini söyledi ve öyle girdim çok defa para aldım ama son defa paramı alamadım

Tuncay

Sema hanım siz bayağı kaptırmışsınız kendinizi ben şahsen kumar dedim 50 $ attım gelen toplu gelen hediye çeki siparişi için para lazımdı programı sunan sözde honkonglu bayandan 100$ borç aldım ama siparişler para yatırmaya teşvik ediyor o sebepten bıraktım

Tuncay

Ben 50 dolar yatırdım bu programı tavsiye eden hanımdan 100$ borç aldım ama genede sistem sizi gaza getirip para yatırmaya teşvik ediyor 50$ dan ümidi kestim ama 100$ da borcuda vermedim

Sema

Vergi olarak para istediler mi hiç sizden

Biz hiç alamadık içeride 25 bin dolar paramız kaldı. Bütün para içeride

Sema

Maalesef öyle bizim de paramız kaldı hesabı devre dışı bıraktılar. Hayatımızı karartılar

Ramazan

Merhaba mağazanın 60 gün kuralı var. Sordunuz mu 60 gün beklersem paramı alabilir miyim? Diye

Ramazan

Hesabı kapatmadan para istediğinizde son aşama olarak ne istiyorlar?

Taner

official.mojoymall.com en son yaptığım müşteri temsilcisi görüşmesinde hatta beni borçlu çıkartmışlar ve yasal hukuki bir alışveriş sitesi olduklarını söylediler dedim ki madem size borçluyum beni dava edin yasalar önünde haklı haksız çıksın dedim huzurlu bir yaşa dileklerini ilettiler

Sema

Bize de en son vergi diye para istediler gerisi yok sonra para yükleyince kara. Para dediler hesabı devre dışı bıraktılar. Nereden bulaştık bilmiyorum elimde avucumda para kalmadı her şeyim o sitede kaldı. Size kim önerdi?

Sema

Ya nasıl bulaştınız arkadaşlar. Kim bulaştırdı. Merak ediyorum size kim dedi bu siteyi birlik olalım gidelim ben gittim sibere

Sema

Siber suçlarda durumu anlattık. Bizden para dekontlarını kripto adreslerini kimlerle neler konuşuldu onların çıktılarını aldılar ifade aldılar

Ramazan

Merhaba siber e gittiniz nasıl kayıt aldılar. Bir şey çıkar mı? Sizce

Olduğu

Seni kim bulaştırdı neyine güvenerek bu kadar para attın

Olduğu

Daha önce para çekebildin mi

Sema

Kardeşim çok merak ettim. Nasıl bulaştın kim önerdi. Daha önce para çekebildin mi

Olduğu

Bu sitede olanlar muhatap olsun dışarıdan müdahale etmeyin şişede ayrı hesap veremeyiz

Ramazan

Merhaba neden paranızı alamadınız. Tam olarak sizden ne istiyorlar

Taner

Maalesef bende aynı durumu yaşadım aman kimse bu siteye yaklaşmasın. Site Mojo, moijo, official.mojoymall.com asla para çektirmiyor sürekli senden içeri para yatırmanı istiyor

Taner sonuçtan hiç memnun değil

Mojo Ticaret Sitesinde Mağduriyet