Yiğitcan
09 Kasım 2024 12:26

Instagram'dan Modella Luxury diye bir yerden sipariş verdim. 2 haftadır kargoya verilmediği gözüküyor. İletişime geçiyorum, sürekli olarak 'Baktırayım, bir bakalım, sorayım, kargoya sorayım, şimdi size takip numarası atacağım.' diye diye hiçbir şey atılmadı. Sipariş alındı gözüküyor. Başkalarının şikayetlerini okudum ve gelmeyecek sanırım. Ürün, insanlar haftalarca, aylarca beklemiş.

13 Kasım 2024 13:32

2.5 hafta boyu siparişim gelmedi sürekli bugün haber gelecek diye oyalandım yarın gelecek şu gün gelecek hiçbiri gerçekleşmedi şimdi iade ettim 2 gün süre verildi onda da umursamadılar gerçekten ilgisizler oyalayıp durdular hiçbir şeyi çözmediler şikayet yazdım sildirdiler ilgileniyoruz yapıp sonra yine umursamadılar oyaladılar

13 Kasım 2024 13:30

Sena sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 14:30
Hermia Atelier (instagram-shopier) Siparişimi Alamıyorum Göndermiyorlar Mesaj'lara Cevap Vermiyorlar

11 Haziran 2024 12:46

18 Ekim 2024 23:12