Veyron Koltuk Takımı: Rahatsızlık ve Sertlik Sorunu

Melike
08 Ekim 2024 17:36

15 gün önce modelini beğenerek aldığım Veyron koltuk takımından kullanım olarak hiç memnun kalmadık. Yatarken otururken sanki yerde oturup duvara yaslanır gibi bir his aşırı derecede bir sertlik söz konusu. Modelini sevdiğim için belki kullandıkça düzelir diye beklettim hatta. Annem için almıştım ne oturuyor ne yatıyor. Üstünde koltuktan soğudu resmen yerde oturmayı tercih ediyor o derece rahatsız. Müşteri hizmetlerine bildirdim kayıt oluşturdular ama umarım iade konusunda yardımcı olursunuz. 40.000 lirayı kullanılamayan bir ürüne vermek istemiyorum.🙏

21 Ekim 2024 15:47

Daha önce yazdığım şikayetimle alakalı Halen sorunum giderilmedi aldığım üründen asla memnun değiliz iade talep ediyorum ama hiçbir şekilde dönüş olmadı. İlgili ve yetkili kişilerden iade ile ilgili sonuç bekliyorum. Modalife yetkililerinin müşteri memnuniyetine hassasiylerine güvenerek. Teşekkürler

08 Ekim 2024 17:40 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Serpil
Serpil
Şikayeti Çözüldü

Bende mağazada oturup deneyip aldım özellikle ürünün yumuşak ve konforlu olmasına dikkat ettim. Eve gelen deneyerek aldığım koltuk taş gibi. Bir de size biz sert sünger kullanıyoruz diye belirttik diyorlar. Oysa kimse bir şey demedi. Ürün yumuşak diye aldık

veyron-koltuk-takimi-rahatsizlik-ve-sertlik-sorunu-1.jpg

Emre sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 2025 18:06
Emine sonucu yetersiz buldu