14 Mayıs 2023 22:52

750 TL Anneler Günü için kıyafet sipariş ettim. Lacivert rengini sipariş etmeme rağmen Turkuaz rengini yollamışlar bildirince ürünü kendilerine yollamamı istediler. 2 aylık bebeğimi bırakıp PTT yolladım. Sonra lacivert'ni yolladılar. Kargo şirketinden 90 TL ödeme bilgisi mesajı geldi. Ödeme yapmayıp kargo dönerse iki defa ödeme yapmak zorunda bırakılacağım gibi bir de terslendim. Değişim talebinde bulunmak istedim ama bu hakkımı kullandığımı ve bir daha değişim yapmayacaklarını yazdılar. Yanlışlarının faturasını bana kestiler.

14 Mayıs 2023 22:47

Sipariş ettiğim ürün renginde yanlışlık yaptılar. Geri isteyip yanlışlarını düzelttiler. Ürünü beğenmeyip başka bir ürünle değişim istedim zaman ise. Bunun mümkün olmamakla beraber değişim hakkımı kullandığımı söylediler. Ben değişim yapmadım. Firma yanlış ürün gönderip sorunu bana mal ettiler.

Annekizstore Hatasını Telafi Etmek Yerine Saygısızlık Yaptı!

05 Aralık 2024 17:09

31 Ocak 2025 11:25
Bade sonuçtan çok memnun

12 Nisan 2025 16:38
"Buraya yazmasaydım iade etmeyeceklerdi. Paramı verirlerse şikayetimi kaldırır mıyım diye arayıp sordular çok ilginçler. Şikayet sitesine çok teşekkür ederim sorunumu çözmemde yardımcı oldukları için"
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Ve İade Sorunlarıyla Mağduriyet: Kelebek_kokos_bebegim'den Alışveriş Deneyimi

18 Nisan 2025 12:08

22 Mayıs 2025 17:20