Sevgi sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2024 20:39

Ben hayatımda böyle bir firma görmedim. Müşteri memnuniyeti sıfır. Üstelik yaptıkları hatayı bile kabul etmiyorlar. Üste çıkmaya çalışıyorlar. Müşteriyle nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyorlar kesinlikle. Benim sipariş verdiğim ürün farklı, bana gönderdikleri ürün farklı. Yanlış ürün göndermişsiniz diyorum, doğrusunu gönderin diyorum, tamam gönderelim diyorlar. Ürünü geri gönderiyorum, sipariş verdiğim ürünü göndermeleri için. Ürünü teslim aldıktan sonra ses seda çıkmıyor kendilerinden, en son ben yazdım. 'Ürünü teslim aldınız mı, istediğim ürünü ne zaman göndereceksiniz?' diye sordum. 'Yarın gönderilir' denildi. Bunu söyledikten sonra aradan 2-3 gün geçmesine rağmen kargo firmasından hiçbir şekilde mesaj gelmedi. Tekrar yazdım. 'Ürünü kargoya verdiniz mi?' diye sordum. Bana 'IBAN ve isim soy isim bilgisi atın, ücreti iade edelim' dediler ve 2-3 günde ücret iadesi bekledim. Beklememe rağmen ücret iade edilmedi. Tekrar yazdım, 'Ne zaman iade edeceksiniz?' dedim. 'Ücreti yarın atılır' dediler. Yarın oldu, diğer gün oldu, hâlâ ücret iade edilmedi. Tekrar sordum, 'Ne zaman iade edeceksiniz? Paramı iade edin' diye. Bana verdikleri cevap şu şekilde: '730 TL'nin üzerine mi konacağız sanki, iade ederiz.' Dedim, 'Dalga mı geçiyorsunuz benimle? Yarın atılır dediniz, şimdi de parayı iade etmiyorsunuz. Oyalamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.' Bana verdikleri cevap: '1 ay içerisinde iade edilir.' Kesinlikle hukuki yollara başvuracağım. Hem Tüketici Hakem Heyeti'ne hem de CİMER'e yazacağım, daha sonra dava edeceğim hepsini.

26 Şubat 2024 15:26

Beyza
16 Temmuz 2024 19:57
Okso.tr İade Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve İletişim Sorunları

19 Ekim 2024 20:30
Sipariş Gecikmesi Ve İletişim Sorunlarıyla Mücadele
Nur sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 15:46

22 Kasım 2024 13:29