Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mobilyaminegolden.com Koltuğa Kafamı/Kolumu Yaslamaya Korkuyorum Tamamen İçine Göçecek Diye!

10 Mart 2024 12:09

Mobilyamİnegöl'den online sipariş ile koltuk takımı satın aldım. Şikayetlerimi iki başlık altında yazmak istiyorum. Birincisi, almış olduğum ürünün kalitesi. İkincisi, ürün satışından sonra müşteri hizmetlerinin tavır ve tutumu.

Ürünlerin paketlenmesi ve tesliminde de sıkıntı yoktu. Ürünleri kullanmaya başlayınca her iki koltuğun da belirli bölgelerinde içeri göçmeler olduğunu fark ettik (2 ay sonra). Bu bölgeler, her iki koltuğun sırt kısmının tam orta hattında, boylu boyunca yer alıyor (fotoğraflar iki boyutlu olduğu için fotoğraflar sorunu göstermede tek başına yeterli değil). Bu bölgede kullanılan malzeme, karton gibi eğilmekte, hatta tam orta kısmı kırık gibi tamamen içeri göçmektedir. Sırtımızı yasladığımız kısmın içindeki ahşap malzeme sırtımıza batıyor.

İlave olarak, koltukların ayakları dengeli bir şekilde yere basmadığı için ses çıkarıyorlardı. Özellikle orta kısmındaki destek ayakları kısa oldukları için askıda kalıyorlardı.

Sipariş oluşturma sürecinde müşteri hizmetleri gayet kibar ve ilgiliydi. Fakat şikayetlerimi dile getirdiğimde duvar gibiydiler. Konuyla alakalı müşteri hizmetleriyle irtibata geçtim. Fotoğraf ve video paylaştım. Yaklaşık 1 ay süresince üreticiyle irtibata geçtiklerini/irtibata geçmeye çalıştıklarını söyleyerek oyaladılar.

Mesajlarımı okumalarına rağmen cevap yazmadılar. Yaklaşık 1 ay sonra başka bir müşteri temsilcisi eski yazışmaları göremediğini ve tekrar konuyu anlatmamı istedi. Konuyu anlattığımda da (15 dakika içerisinde) üreticiyle irtibata geçtiğini ve üreticinin sorun olmadığını aktardığını söyledi ve şunları da ilave etti: 'Kumaş ve sünger sonuçta bastırıldığında illaki içeri göçer.'

1 aydır üreticiyle irtibata geçemeyip 15 dakika da bütün olayı böyle çözdüler (benden konuyla alakalı fotoğraf ve video isteme ihtiyacı dahi hissetmediler). İçlerine doğdu herhalde. Diğer sorun ile alakalı da koltuk ayaklarının patiklerinden biri düşmüş olabilir denildi. Halbuki ayaklarda patik yok.

Daha önce şikayetimin çözümüne ilişkin çözüm önerisi sundum fakat dikkate alınmadım. Umarım bu platform aracılığıyla bir çözüm bulabiliriz.

Alya
Alya
Şikayeti Çözüldü

Aynı konudan muzdaribim Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım sonunda

Derya sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2025 20:38

Garantisi Olmayan Koltuk Takımı Mağduriyeti

27 Şubat 2025 22:59
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 21:56