16 Eylül 2024 15:39

Ben yabancı bir kişi tarafından üye oldum. İlk başta bana yardımcı oldu. Benim yatırım yaparak elde edeceğim kazancın iyi olacağını söyledi. Ben de güvendim, yatırım yaptım. İlk başta parayı çektim az miktarda, sonra yine yatırım yaptım ama şu an paramı çekemiyorum. Bana yoğunluk nedeniyle öncelik Premium'a üye olursan çekebilirsin dedi. Paranın yarısını kendisi vereceğini, geri kalanını benim yatırmamı istedi. Ben de artık güvenmediğim için yatırım yapmadım. Paramı çekemiyorum, mağdurum. Yetkililerden bu işleme el koymasını ve parayı çekmek için yardımcı olmalarını arz ediyorum.

Kerim
Kerim

Hepsi yalan ben telgeram tanıştım ben dan önce 1000$ istedi söyledi işlem biti zaman 2000 $ atarsanız bende tamamdır diye 1000$ yatırdım yene para istedi bin $ yatırdım sonra hesabiniz da 299000 gözüküyor dey ben dan % 10 vergisi var diye 30000 $ istedi bende yok dedim o zaman 22000$ ben yatıracağım sonra paranızı geldenda hesabıma atarsanız bende tamam Didim 10 bin yatırdım bene söyledi 10 15 dekiler hesabınızı gelecek dey söyledi bende inandım bir baktık beni engellemiş

Mobile.touoocc.xyz Mobil Eot Mahmut

05 Eylül 2024 21:42
Mobile.touoocc.xyz Mobil Eot Mahmut

04 Ağustos 2025 13:02
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 00:59