Halil sonuçtan hiç memnun değil

Mirbey Paslanmaz Çelik Firması Ayıplı Mal Satışı Ve Yalan!

06 Haziran 2024 11:42

İstanbul'da faaliyet gösteren, paslanmaz çelik satışı yapan Mirbey Metal firması, yıllarca emek vererek oluşturduğumuz yurt dışı pazarımızı bir ayda mahvetti.
İlk siparişimizi hemen yolladı hatta uygun fiyata yolladı. Meğerse hazırlık yapıyormuş. Sonraki siparişimizde peşin ödediğimiz malları yollamadı ve yalanlar söyleyerek oyaladı. Üretim geciktiği için başka firmalardan pahalıya aldık. Sonra da malı veremeyeceğim deyip bir milyona yakın paramızı vermedi
Sonrasında yapılan denetimde ilk yolladığı, yurt dışına göndereceğimiz malların sacının meğerse düşük kaliteli tip saç olduğunu öğrendik. Ondan ucuz vermiş. Milyonlarca Euro'luk ciro yapacağımız müşterimize ve pazara rezil etti.
Üzerine o kadar rahat birisi ki. Anlatamam.

Yorumlar (10)

Osman
Osman

Gayet iyi bir şekilde çalışıyoruz Mirbey paslanmazla 15 yıldır tanırız. Bu yazmalarınız hiçte hoş değil insanların ticaretiyle oynuyorsunuz. Allah'a nasıl hesap vereceksiniz acaba. Bizim özel ebatta profil ihtiyacımız oldu 2 yıl önce Avrupa'dan 43 ton ürün sorunsuz geldi 125.385.000 $ toplamında toplamında bir kr... Eksiği olmadı bize ve benimle beraber 6 tanıdığım firmayla çalışıyor Edirne'de sorun yaşamadı kimse.👍👍👍🙏🙏

Halil

Madde madde cevap vereyim. 1. Allah'a nasıl hesap vereceğim benimle Allah arasındadır. Sizin haddinize düşmez. 2. Mirbey paslanmazın mağdur ettiği konu ile ilgili Hukuki sürecimiz devam ettiği için yorum yapmam doğru olmaz. 3. 7 yıl önce kurulmuş olan Mirbey paslanmaz firması ile 15 yıllık geçmişinizin olması da ayrı bir tartışma konusu olabilir. 4. İsteyen istediği firma ile çalışmaya devam edebilir. Dediğim gibi devam eden davalarımız ( birden fazla) olduğu için zaten avukatım gerekeni yapıyor. Burada değil mahkemede görüşmek daha doğru olur.

Esra

Merhaba biz 6 yıldan beri çalışmaktayız bu firmayla. Hiçbir sorunda yaşamadık. Böyle karalamak olmaz bence çalışmakta fayda var iyi günler.

Halil

Mağdur olan firmalardan sadece biriyiz maalesef. Hukuki süreç devam ettiği için avukatımızın iletişimini paylaşabiliriz.

Esra

Merhaba ben gayet memnunum mirbey paslanmaz'la 6 yildan beri çalışmaktayız. Hiçbir sorun yaşamadık. Böyle karalamak olmaz firmayı bence çalışmakta fayda var iyi Günler.

Halil

Hukuki sürecimiz devam etmekte olduğundan burada yorum yapmak istemiyorum. Ama iletişimizi paylaşırsanız direk görüşebiliriz.

Yüksel

Halil bey iletişim bilginizi rica etsem

Halil

Bizim de mahkeme sürecimiz devam ediyor. Belki karşılıklı faydamız olur.

[email protected]

Yüksel

Evet banada 304 yerine daha düşük kalite verdi bende bükerken kırıldı bizde kalite için kontrol ettik malzeme kalitesiz ve ince etli idi. İade edelim dedik paramızı vermedi ve sürekli telefonda yalan söyledi bizde mahkeme verdik sakin arkadaşlar paranızla rezil olmak dedikleri bu olsa gerek oldukça dikkatli olmalısınız

03 Mart 2025 13:00

Paslanmaz Siparişinde Teslimat Sorunu Ve Geri Ödeme Krizi