Minceur Türkiye Sosyal Medya Reklamıyla Satın Aldığım Zayıflama Çayının Yan Etkileri

03 Mayıs 2024 03:20

Miceurform zayıflama çayını sosyal medya reklamını görerek satın aldım. Kullanmaya başladıktan sonra ishal ve sancı yaşadım. İlk hafta beslenmeme dikkat ettiğim için 3 kilo verdim ve sorun yaşamadım. Ancak ikinci haftadan itibaren her içtiğimde kusma problemi yaşamaya başladım. Bu nedenle kullanmayı bırakmak zorunda kaldım.

Yorumlar (7)

Sibel

Kusma olayı belki bitkilere alerjisi olabilir başta alerjim var şu bitkilere karşı diye satıcıya bildirmesi gerekiyordu bence. Alerjim var şu bitkiye dese veya alerjisi var mı doktora danışması lazımdı çünkü mesela benim kekike alerjim var bilmiyordum kekik çayını içince anladım kustum bilmiyordum aktar dedi alerjiniz olabilir

Sibel

İshal olayına gelince ona satıcılar bağırsak çalıştırır içeriği derler ürün zaten ishal yapmıyorsa bağırsağını çalıştırmıyor anlamına geliyor ve o ürün etkisiz oluyor hanımefendi ishal olunca birden şaşırmış bence bütün zayıflama ürünlerinde bağırsak çalıştıran bir bitki vardır o yoksa eğer o ürün işe yaramaz ki minceur içerik olarak hakkını vermiş bu konuda

Sibel

Çevremde kullanan akrabalarım memnun ve kendimde kullandım kaliteli ürün Türkiye'de bulmak zor ama bu kaliteli helal olsun ve içeriği kuvvetli denemediği bir şeye insan kaliteli dermi hanımefendi ki ben her zaman Avrupa'daki ürünleri kaliteli bulurum Türkiye de kolay kolay güvenmem bu ürünü beğendim

Sibel

Ben 2 ayda 20 kg verdim minceur kullanarak diyetsiz sporsuz spor hocası olduğum halde ve pandemi de kilo almıştım içeriği kuvvetli bir ürün parasına değer

Medine
Medine

Sibel hanım sizden başka bu ürünü öven yok sizde mi onlardansınız yoksa lütfen gerçekten işe yarıyor söyleyin insanlar sağlığından olmuş

Özlem
Özlem

Merhaba bende 2. Gün sabahı aynı şekilde kustum ve yoğurtla tüketmeye başladım 2 yemek kaşığı yoğurta 1 çay kaşığı minceur atıyorum bir deneyin isterseniz

Betül
Betül

Kullanmaya devam ettiniz mi sonuç bilqisi verirseniz sevinirim

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Mineravital Bamya Tohumu Yanıltıcı Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri!

29 Eylül 2024 15:14
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Beklentileri Karşılamayan Detoks Ürünü

03 Temmuz 2025 04:26