Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Aptamil Bozuk Mama Balık Kokusu

Aptamil Bozuk Mama Balık Kokusu
30 Ocak 2024 12:44

Aptamil 1'de balık kokusu! 3 aylık bebeğim doğduğundan beri Aptamil 1 kullanıyorum ve her zaman vermeden önce sıcaklığını ölçmek için tadına bakarım. Son aldığım Aptamil'de balık kokusu var, tadı da aynı şekilde çok kötü. İlk başlarda ağzımın tadı değişik, bana öyle geliyor sandım ama kesinlikle öyle değil, resmen balık kokusu var ve bebeğim sürekli kusuyor. Bebek içiyor bunu; ağzı var, dili yok. Nasıl bozuk mama satılabilir? Ve bu üründen elimde 1300 gr daha var, yiyemediği 450 gr daha var. Elimizde kaldı, bebeğimin içtiği bozuk mamadan dolayı ayrıca üzgünüm. Ne gibi bir zarar verdiğini şu an bilmiyoruz! Markanın inisiyatifine bırakıyorum. Kendi bebekleri bozuk mama yemiş olsalar ne yaparlardı?

30 Ocak 2024 13:01 (Şikayetten 17 dakika sonra)
Ebru
08 Şubat 2024 17:58

Marka bozuk mamayı incelemeye alıp, hemen ürünün yenisini gönderdi teşekkür ediyorum

Ebru
04 Mart 2024 15:25

Yine Aptamil yine balık kokusu! 1 ay önce aynı markayla böyle bir sorun yaşadık markaya ilettim aldılar incelediler. Bugün yine aynı durumu yaşadık bu mamayı benim bebeğim içiyor mama bildiğin bozuk bana mı denk geliyor ben anlamadım! Bebeğim konuşup derdini anlatamıyor ben anlayana kadar çocuğa ne tür zararlar veriyor o bile belli değil. Aynı sorunu 2. Kez yaşamak markaya olan güvenimi ciddi derecede sarstı. İlkinde yerine mama gönderilmiş içinde ne bir özür mesajı ne başka bir şey! Yani yılların markası beni de annem bu mamayla büyütmüş gerçekten markaya yyakıştıramıyorum

Buket
12 Haziran 2023 17:49
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aptamil Mama İle Gelen Sağlık Sorunu

Aslı
27 Ocak 18:34

Tolga
10 Ekim 2024 23:01
Bozuk Bebek Sütü Sağlığı Tehdit Ediyor
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 14:02

Şeyma