Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Sınıfta Kalma Af Cıksın 2009 Lara

25 Haziran 2024 18:33

Selamünaleyküm Sayın Milli Eğitim Bakanım. Benimle beraber sınıfta haksız yere kalan arkadaşlarım. Ortalamam 61. Beş dersten kaldım. Yabancı dilim 49,5. Kur'an sınavım yüksek fakat sözlü notlarım düşük olduğu için ortalamam 47. İstediğim mesleğe sizin yüzünüzden bir sene daha geç başlayacağım. Hayata bir sene daha geç atılacağım. Üstelik her şey üst üste gelirken hayatım zor bir durumda iken derslerime odaklanmaya çalıştım. Babam beni zar zor okutuyor; ekonomik şartlar zaten zor olan bir ülkede okuyoruz. Sayın Milli Eğitim Bakanımız Y**** T****, eminim siz de bizim iyiliğimizi istiyorsunuz. Fakat bu şekilde olmaz. Lütfen size yalvarıyor ve sizden rica ediyorum. Koyduğunuz bu kural bize zarardan başka bir şey getirmiyor. Sizden rica ediyorum ve özellikle yalvarıyorum, lütfen 9. sınıflara, 2009 doğumlulara bir şans daha verilmesini istiyorum. Pandemi sürecinde derslerimize odaklanamadık. Okuduğum okulda öğretmen sayısı az ve anlamadıkları dersi anlatmaya çalışıp bizim kafamıza sokmaya çalışıyorlar. Kendi bilmediklerini bize anlatmaya çalışıyorlar. Düşük aldığımızda ise 'Dinleseydiniz' diyorlar fakat hiçbir şeyi anlatamıyorlar. Lütfen bize bir şans daha verin, bizlere af çıkarın ve telafi sınavı yapılmasını sağlayın. Görevinizi yapmanızı sizlerden rica ediyorum.

25 Temmuz 2024 01:03

Bizi gören yok mu sayfaya bakıyorum 400, 500 şikayet mağdur fakat 1 tane cevap yok bunca öğrencinin ahını alıp hayallerinden uzaklaştırıp kenara çekilemezsiniz... Korona dönemi sonra pat LGS, okuduğum okulda kimya, fizik derslerime branşı olmayan öğretmenler girdi kendi bilmedikleri dersi bize anlattılar size yalvarıyor ve sizden yardım istiyoruz bende dahi 100 lerce öğrenci sizin ağzınızdan çıkan kelimelere bakıyor, sayfanızdan çıkmıyorlar belki af çıkar, telafi sınavı olur diye bir umut bekliyorlar eminim doğru kararı vereceksiniz yarım puan yüzünden hayatım kül olmasın hayallerim ve mutlu etmem gereken bir ailem var.:)

08 Temmuz 2024 09:53

Milli Eğitim bakanım teşekkür ederim herkes adına bizi okuldan soğuttunuz, ailemize mahcup hissettirdiğiniz için. Okula gitmek istemiyorum okulumu açığa alacağım ve gitmeyeceğim umarım ım bu veba ile rahat yasarsınız ne diyeyim mesleğimden vaz geçtim teşekkür ederim

24 Temmuz 2024 15:36

28 Haziran 2024 22:38
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Pandemi Döneminde Eğitim Mağduriyeti Ve Telafi Talebi

Milli Eğitim Bakanlığı Kategorileri