Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Çocuklarımız Egitim Görmüyorlar Lar Lütfen İlgilenin

12 Mart 2024 00:38

Merhaba, ben bir özel çocuk annesiyim. Oğlum İ*******'da G*** O**** P***, G*** M***** A**** P***'da özel eğitim sınıfında okuyor. Sınıf demeye bin şahit lazım; koridoru bölüp sınıf yapmışlar, küçük ve havasız. Eğitim adına hiçbir şey yapılmıyor. Öğretmenleri iki aydır raporlu ve yedek öğretmen getirildi ancak hiçbir şekilde ders işlenmiyor. Bu çocukların ferah bir sınıfta, ilgili öğretmenlerle eğitim görmeye hakkı yok mu? Rica ediyorum, bu okulda bizim çocuklarımıza da geniş bir sınıf verilsin. Çocuklar teneffüse çıkartılmıyor, beden eğitimi dersleri yok. Seviyeleri gayet iyi olan çocuklarımız aynı zamanda gayet kontrollü. Lütfen ilgilenin.

17 Aralık 2023 21:28

24 Temmuz 2023 22:51