Mila Tasarım (Aydın) Nişan Elbisemi Yapamadılar Kaporanın Büyük Kısmını Geri Vermediler

19 Haziran 2023 20:34

01.06.2023'de modelini attığım elbiseyi dikeceklerini söyleyen ve yine 01.06.2023'de 1250 TL kaporasını attığım ürünü yapamamış olup 13.06.2023'de telefonla arayıp istediğiniz kol modelini dikemiyoruz diyerek modeli değiştirmek istemiş ve onu da yapamamıştır.

Ürünün üst bedeni yamuk kesilmiş ve başta anlaşılan modelden bağımsızdır. Satıcı ürünü bana teslim etmemiş ve başta anlaşılan kaporadan sadece 250 TL geri vermiştir. Kalan 1000 TL'yi çalışanının sigorta parası günlük ücreti ve malzeme parası diyerek geri vermemiş, ürünün dikimini tamamlayıp satışa sunacağını söylemiş ve daha sonraki konuşmalarda bu söylediğine itiraz etmiştir.

Ayrıca siparişi iptal etmek için iş yerine gittiğimde 'siz çok biliyorsunuz madem' gibi cümleler kurarak saygısızca söylemlerde bulunmuştur. Nişanıma iki hafta kala elbiseyi dikemediği için mağdur oldum.

Fotoğraflardaki beyaz midi boy kolları tüllü elbise örnek model, pembe elbise yaka kısmı için örnek modeldi. Bana teslim edilmek istenen elbisenin tam bitmemiş halini de koydum.

02 Kasım 2024 15:16
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 17:44

Heartısh Firması İle İlgili Şikayet