Murat sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 00:45

Etstur'un önerisi ile güvenerek Miarosa Konaklı Otel'e geldik. Her bakımdan kötü bir otel. Turizm için içler acısı. Üçüncü günümüz, kirlilikten havuza giremedik. Hamamda gider yok, pis suların içindesin. Otoparkı yok, vale hizmeti yok. Resimlerde görünen iskelesi yok. Lobby'de klima yok, Alanya gibi bir yerde. Bir çay iç, ter içinde kalırsın. 2 asansör var, biri sürekli arızalı, yeterli gelmediğinden acayip sıra oluyor.

Odada bir şey unutsan yandın. Genel Müdür ile görüşmek için iki tam gün uğraştım, nafile. Numaramı verdim. Israrla bekledim, sorun nedir demediler. Tanıştığımız üç aile CİMER'e yazmışlar, bize de önerdiler. Restoranda bir kişi var, kola, bira, içki veren. Her yemekte 50 kişi her an sırada. Akşamki çorba sabah kahvaltıda, hatta öğle yemeğinde bitene kadar. Görüştüğüm çalışanlar, otelin değeri bu, performans oteli, siz ETS'ye kızın, niye sizi buraya gönderdi diye dediler.

23 Haziran 2024 10:34
ETS Tur Miarosa İncekum Beach
Gülüzar sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 13:03
Miarosa Konaklı Garden İnternette Reklam Edildiğinden Farklı Çıkan Otel Miarosa Konaklı Garde

25 Ağustos 2024 20:36

13 Temmuz 2023 23:48