Saglik Bakanlığı Randevu Saçmalıkları

31 Temmuz 2024 19:09

Hastanelere önceden 3 farklı bölüme randevu alabiliyorduk. Nedeni de örneğin dahiliyeye gideceğiz, başka bir bölüme sonuç göstereceğiz ve bir de kulak burun boğaza gideceğiz ya, olabilir. İllaki 3 farklı bölüme gidebilirim, zaten randevu alınmıyor. Zor bulunuyor. En az 15 gün sonrasına zar zor buluyoruz. Örneğin 5 gün sonra dahiliye, 7 gün sonrasında genel cerrahi, aynı gün izinli olduğum için bir de nörolojiye gideceğim ama sizin yüzünüzden randevu alamıyoruz. Nasıl bir sistem yaptınız? Amacınız bizleri hastalıktan öldürmek mi? Bu nasıl bir zihniyet, nasıl bir karar? Kime sordunuz, kime danışıp aldınız bu kararları? Zaten randevu onayı diye saçma sapan bir şey de çıkardınız. Yav kardeşim, acil bir işim çıkabilir, tam gidecekken iptal etmek zorunda kalabilirim, mecbur kalmışımdır, olamaz mı? Taaa 15 gün sonra randevu alacağım, o randevu da 15 gün sonrasına ancak alınır, 30 gün yani 1 ay sonra ben randevuya gideceğim. Zaten hastaneler randevusuz bakmıyor. Sizin amacınız nedir? Sonra nörolojiye gideceğim, takipli hasta olmama rağmen önce dahiliyeye randevu alacaksınız diye yazıyor. Yav arkadaş, benim işimi neden engelliyorsunuz? Artık saçmalıklarınızı bırakın. Eğer millete faydanız dokunmayacaksa istifa edin. Yerinize hak eden insanlar otursun. Sağlık Bakanlığını ve başındakileri kınıyorum ve istifaya davet ediyorum.

11 Eylül 2024 12:01

Ben su an 2 randevum var 3. Yu alamıyorum ve durumum önemli erken teşhis edilmesi gerek ama sizin yüzünüzden randevu alamıyorum doktorun hastanede olduğu güne randevu almak istiyorum ama 2 farklı yere randevum olduğu için 1 tanesi dis diğeri cildiye ki ikisi de önemli 3. Alacağım yer üroloji ama sizin yüzünüzden alamıyorum 2 den fazla randevu oluşturamıyorum sizin yüzünüzden zor durumdayım. Taa 1 ay sonra muayene olabiliyorum gücüm olsa özele giderdim ama özele gidecek gücüm yok ayrıca benim uzerimden sigortaya para ödeniyor o zaman ben niye hakkımı kullanamıyorum sizin yüzünüzden neden zor durumda kalıyorum. 3. Randevuyu alabilmek istiyorum bundan sonra da hala 2den fazla randevu yok seklinde devam ederseniz bende medya da haykırış da bulunurum.

04 Eylül 2024 15:04

Su an yapılan 2 randevudan başka randevu alınamaması nedeniyle aciller aşırı dolmaya başladı doktorlar bile artık kafayı yedi bakamıyorlar acilde tek doktor bir çok hastalığa ve hastaya bakar iken normal bölüme gitse hastalar dağılır ve doktorlar rahatlar daha ne kadar 2 randevu alınabilir sekline devam edeceksiniz biz sıkıntı yaşıyoruz Annem kanser hastası ve en az 3 veya 4 farklı yere gitmesi gerekirken randevu alınamadığı için zamanında teşhis yapılamıyor ve Annem bu durumdan dolayı ağrılar içinde kıvranıyor bu nasıl bir düzen nasıl bir sistem bu konuyla ilgili dava açmak istiyorum

Halis
Halis
14 Nisan 2025 15:48

Saglik bakanlığı 2 taneden fazla randevu vermeme konusunda ısrarcı isterseniz ölün diyorlar umurlarında bile değiliz

29 Temmuz 2024 23:23

Lütfiye