Fikret sonuçtan hiç memnun değil

MG4 Elektrikli Araçta Eksik Şarj Kablosu Sorunu

15 Kasım 2024 17:15

Mg Otomotiv Ankara bayisi Arkas Otomotivden Eylül 2024 ayında Eşimin adına MG4 full elektrik bir araç satın aldık. Aracımızdan elektrik şarj kablosu çıkmadı. Satın aldığımız bayii aradık ve satış yetkilisi (ismi bizde saklı) beyefendi Şarj kablolarının geleceğini ve geldiğinde tarafımıza gönderileceğini söyledi. Kendisini birkaç kez aradım yine aynı şeyleri söyledi. Aradan 2 ay geçti ve ben Doğan trendi aradım ve bu araçların ready kampanyasında Şarj kablosu verilmediğini söylediler. Ben aynı firmanın Adana, Mersin bayilerini de gezdim ve hiç biri bana şarj kablosu verilmeyeceğini söylemedi. Bu durum mg firmasının imajına yakışmadı. Bana aracı alırken böyle bir durumun olduğunu söyleseler başka bir araç ya da farklı bir yol izlerdim. Bu durumun düzeltilmesi için gereğini rica ediyorum. Saygılarımla

15 Kasım 2024 17:17 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

15 Kasım 2024 17:17

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Fikret
Fikret
18 Kasım 2024 11:10

Şikayetten sonra bizimle iletişime geçen kimse olmadı. Esefle kınıyorum.

İbrahim
08 Eylül 2023 13:22

30 Ağustos 2024 11:08
Koray sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 12:58
Utku sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 11:29

27 Temmuz 2023 19:58