Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Metin2.gameforge.com Dandanakan GM İşinizi Yapın

08 Şubat 2024 01:21

Metin2 TR'de 'crayyyzsuuu' adlı karakterim hiçbir sebep gösterilmeden engellendi. Sebep olarak harici yazılım kullanımı gösterildi; ancak belirtilen karakter ile hiçbir hile kullanılmadı. Yine de engellendim. Bu konuda destek talebi oluşturdum ancak üç gündür herhangi bir yanıt alamadım. Müşteri hizmetleri görevlileri tarafından ilgilenilmiyor gibi görünüyor. Hile kullanan bazı oyuncular sorunsuz bir şekilde oyunlarına devam ederken, hile kullanmayan bizlerin haksız yere engellenmesi kabul edilemez. Müşteri hizmetleri görevlilerinin bu göreve nasıl atandıklarını ve görevlerini nasıl yerine getirmediklerini gerçekten merak ediyorum.

Yusuf
10 Şubat 2024 22:58

Cevap sahibi: Carbon Cevabı değerlendir 2024-02-10 20:46:20 Siz hile kullanıldığını bile bile aynı partide kasılmaya devam ettiğiniz için hesabınız kapatılmış olup açılmayacaktır. Ticket sistemindeki yoğunluk sebebiyle lütfen işlemleriniz tamamlandıysa bu bildirime yanıt vermeyiniz. Saygılar Carbon Metin2 oyununa kayıt olduğunuzda Genel işleyiş ve Oyun kurallarını kabul etmiş oluyorsunuz. Kural ihlali tespit edildiğinde de gerekli prosedür uygulanır. Dandanakan Sunucusu Örümcek Mağarası ''crayzzzzzsuu '' karakterinizle ile hile kullanan bir karakterle beraber geliştiğiniz tespit edilmiştir. Kurallar gereği hile kullanan, aynı bağlantıyı kullanan ve yararlananlar ile Maile bağlı tüm hesaplar süresiz kapatılır. Ticket sistemindeki yoğunluk sebebiyle lütfen işlemleriniz tamamlandıysa bu bildirime yanıt vermeyiniz. Saygılar Carbon şu saçmalığa bakar mısınız hile kullanmadığım halde cevabın saçmalığına bakın bu oyun oynanmaz artık çoluk çocuğu işe almışlar oyunu rezil ettiler.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Metin2bilisim.com Dandanakan GM İşinizi Yapın

08 Şubat 2024 01:15
Arkadaslar sonuçtan hiç memnun değil

Gameforge Üzerime Kayıtlı Bütün Hesaplarım Engellendi

Arkadaslar
28 Mart 2024 08:51

05 Nisan 2024 05:02

31 Ekim 2023 21:18
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 16:44