Baltalimanı Kemik Hastanesi Doktorundan Şikayet Durumu

09 Şubat 2024 12:41

Baltalimanı Kemik Hastanesi doktoru R****** Ö** isimli doktor hastalarını tedavi etmek yerine oturup ölümü beklemeleri konusunda telkin ediyor. Sorulan sorulara ben bilmem gibi cevaplar verip geçiştiriyor. Hastalara karşı muamelesi dalga geçer gibi. İnsanlar boşuna bir dünya yol kat edip muayene olmaya gidiyor, ama boşuna. Kendisinden şikayetçiyim.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Metin Sabancı Hastanesi Baltalimanı Hastanesinin Liyakatsizliği

15 Ağustos 2024 14:56
Ozgur sonuçtan hiç memnun değil

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kemik Hastalıkları Balta Limanı Hastanesi

06 Haziran 2024 10:10
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bir Poliklinikte Yaşanan Olumsuz Deneyim

16 Eylül 2023 01:50

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Poliklinikteki Doktor Muayenesi Deneyimi

24 Ocak 2024 12:03