Kerime sonuçtan memnun değil

23 Ağustos 2023 19:39

Metatrader 5 Prestige Invest yatırım firmasından b** d***'ı birkaç arayarak yurt dışı piyasalarda yatırım yapalım diye ikna oldum. 2097.17 USD yatırım yaptım. Borsa terimleriyle anlatmaya kendi bildikleri aktardı ama ben anladım. Borsacı değilim. Bu para 150 lot çevirmeye şart varmış ben lotu çözene kadar verilen işlemler teste kaldı beni lottan çıkarın yok olamaz. Yüksel Lotto giriş yapılırsa tamamlarsınız. Bilgisizliğimi kullanarak sıfır çektim. B*** üst üste Brent terste işlem vermesiyle bu işlemleri verdikten sonra işten ayrılmış ailesi sorunları varmış sonra arayan m*** hanım yeni danışmana b*** beni testte bıraktı. Bu kastı yapıldı. Garanti dedim. M** hanım 10 günlük inişler ve çıkışlar olur. Düzelir hiç düzelme olmadı o zaman 300 USD zarar var kapatırsanız üzülürsün denildi şimdi hangisine üzülürsün. Altında hesap kapanma noktası geldi. Ve brente hedge aylarca kaldım. Hedge biri aç diye kapa bir türlü çıkamadım. Yüksek miktarda kapatmak zorunda kaldım. Zar üstüne zarlarla sonunda hesap sıfır oldu. E** bey tenzih ederim. Son dönemlerde yardım etmeye çalışan biri idi. Firmaya swap ve makas aralığında bayağı para kazandı.

Ali

Siz alabildiniz mi paranızı?

Ali

Aynı durum şu an benim başımda. Bir sonuç alabildiniz mi?

Kerime
Kerime

Bir sonuç para gitti hesap acıkten bir şey yapın onların

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Meta Trader Aldatıyor.

26 Mart 2024 20:50
Meta Trader Aldatıyor.
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Metatrader 5 İle Hayal Kırıklığı Ve Kaybedilen Yatırımlar!

12 Mart 2025 12:32
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Megaprestij Forex' te Ters Yönde İşlem Yaptırıp Zarara Uğrattı

03 Ekim 2023 13:05