18 Temmuz 2024 18:40

İstanbul Sultanbeyli ilçesinden Mert Otomotiv'den 6 ay içinde iki tane motor aldım. Birini Yuki 3 tekerlekli elektrikli motoru 6 ay önce aldım. 3 kez tamire gitti ve bir hafta içinde yine arıza yaptı. Aradım, durumu anlattım, sonrası yok. Sonrasında hiçbir şekilde telefon bakılmadı. Mesaj yazdım. Görüldüğü halde cevap verilmedi. Günlerdir cevap bekliyorum. 20 gün önce, yani 25 Haziran 2024'te Altai Tank S50 almıştım. Aldığım gün bana getirdiklerinde ön tekerleğin bir vidası yoktu, öylece getirilmişti. Bana video çekip yolladım, ne kadar riskli olduğunu söyledim. 'Sonra bir vida' dedim, tamirciye yaptırdım. Sonra kullanmak için Yenişehir motor eğitim yerine gittik motor hocası ile. İki tur attım, sonra durduk ve vites ikide idi. Bire almak için geri bastım, zincir çat etti. Koptu, yere düştü. Biz çok şaşırdık, bu nasıl olur diye. Neyse, o akşam da tamire yolladım, zinciri yeniledim. Ertesi gün arayıp firmayı anlattım. 'Nasıl olur?' dediler. 'Ben bilmem, oldu' dedim ve bunu yolda giderken yaşasam büyük risk, ölümle bile sonuçlanabilir dedim. Korktum, artık onu kullanmak istemiyorum, 20 günlük motoru iade istiyorum dedim. 'İade alamayız' dediler. 'Sizin adınıza satabiliriz' dediler. 'Düşük bir fiyata gider' dediler ve beni çok mağdur ettiler. İki motor aldım, ikisi de kusurlu çıktı. Sattıkları ürünün arkasında durmayıp müşteriyi mağdur ettiler.

29 Temmuz 2023 22:09

Germany Garage Uzunay Otomotiv Mağdur Olmam

13 Mayıs 2024 14:32
Can sonuçtan hiç memnun değil

Nish Auto Otomotiv Nish Motor Mağduriyeti / Kusurlu Satılan Bajaj Pulsar F250

09 Aralık 2023 18:32