Mer's Sipariş Gecikmesi Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Nazlı
01 Eylül 2024 15:35

Mer's Zorlu mağazasından haziran ayında bir yüzük aldım fakat yüzüğün bedeni mağazada kalmadığı için sipariş verdim. Bayrama denk geldiği için gecikebilir dediler. Ben de sorun olmadığını belirttim. Ayrıca ürünü kargoyla bana ileteceklerini, hazır olduğunda da SMS geleceğini söylediler. Siparişimi tam olarak 1 ay sonra teslim ettiler ve ben 1 ay boyunca her hafta mağazayla iletişime geçtim.

Daha sonra bana ürün zaten mağazadaymış, siz telefonu açmamışsınız diye de bir iftira atıldı. Halbuki ben her hafta kendileriyle iletişime geçtim. Daha sonra bu durumu bir kere daha yaşamak zorunda kaldım. Bileklik bana büyük geldiği için küçültülecekti ve 1 hafta içerisinde hazır olup bana yine SMS geleceğini söylediler. Ben artık markaya güvenmediğim için yine sürekli aradım ve bana telefondaki hanımefendi, 'ben sürekli kontrol ediyorum.

Bir haber alamadım. Kusura bakmayın, size geri döneceğim.' dedi. 5 dakika sonra arandım ve yine, 'siparişiniz hazır mağazada, siz aranmışsınız ya da yanlış numara aranmış.' denildi. Kendilerine de durumdan şikayetimi çok net bir şekilde ilettim fakat herhangi bir önlem alınır mı bu mağduriyeti önlemek için bilemiyorum.

02 Eylül 2024 14:00 (Şikayetten 22 saat sonra)

Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Zorlu Center Mer's Bakım Sürecinde Yetersiz

Melisa
05 Ekim 2023 08:57

22 Haziran 2025 18:29
beone-jewelry-yanlis-gonderilen-urun-ve-18-gundur-cozulemeyen-iade-sureci-1.jpg
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 16:56
Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Geç Teslimat Ve Kampanya Hediyesinin Gönderilmemesiyle Yaşanan Mağduriyet

28 Temmuz 2025 21:08