Merrelturkiye.com Hepsiburada'dan Aldığım Agility Peak 4 Patika Erkek Ayakkabısı Sorunu

12 Ağustos 2023 14:573.605

Hepsiburada. Northcalifornia satıcısından (merrell agility peak 4 patika erkek koşu ayakkabısı ) aldım.

Daha ilk 30 km koşusundan sonra ayakkabı dağıldı, deforme oldu. 2 hafta içinde durumu satıcıya bildirdim, iade etmek istediğimi bir ayakkabı bir kullanımla bu hale nasıl gelebileceğini sordum.

Ürünü incelemek üzere kargolamamı istediler. Ayakkabıyı 1 hafta sonra geri kargolamışlar. Aynı ayakkabıdan kullanan arkadaşlarım var, yılda ortalama 2000 km kullanılan ayakkabılarda hiçbir deforme olmaksızın kullanılırken benim aldığım ayakkabı neden 30 km'de dağılır anlamış değilim.

Demek ki üretim hatası var. Merrel firmasından ürettikleri ayakkabının arkasında durmalarını çok rica ediyorum. Nerede kaldı müşteri hakları, memnuniyeti? 3000 TL verdim. Tek kullanımda çöp oldu. Yazık çok yazık.

Aykut
16 Ağustos 2023 11:09

İlgisiz bir firma. Sattıkları ürünün arkasında durmayan. Satış sonrası destek sunmayan. Verdiğim para çöp oldu resmen çöp. Bir daha Merrel markasımı asla. Bedavada verseler asla almam. Kimseye de tavsiye etmeyeceğim artık.

Kilikiti Sporevim'den Aldığım Salomon Ayakkabıyla Yaşadığım Sorun

6 Kasım 2023 19:06386

Hepsiburada.com üzerinden Salomon marka ayakkabı aldım. Ayakkabı kısa sürede deforme oldu. Salomon kalitesini yıllardır ...

Skechers'tan Müşteri Hatası Yanıtı: Garanti Ve İnceleme Süreci Hayal Kırıklığı

#Skechers Ürün hatasını müşteri hatası olarak geri dönüş yapması. Ayakkabıyı 06/07/2024 tarihinde Star City AVM'de bulun...

Skechers'tan Müşteri Hatası Yanıtı: Garanti Ve İnceleme Süreci Hayal Kırıklığı

Aldığım Nike Ayakkabının Yanlarında Açılma Oldu, Satıcıdan Ve Hepsiburada'dan Destek Alamıyorum

17 Ekim 2025 20:14266

18 Haziran 2025 tarihinde Hepsiburada uygulaması üzerinden cmr Spor mağazasından Nike erkek basketbol ayakkabısı Blazer ...

12 Kasım 2024 00:46433

01.10.2024 tarihinde ilker spor mağazasından Puma markalı ayakkabıyı 3200 TL fiyatına aldım ayakkabı 4. Gün sonra iç kıs...