Senem sonuçtan hiç memnun değil

Meritlimancasino Casino Da Yaptıkları Zora Koşma

08 Mayıs 2024 14:35

Merit Liman Casino'da dün 2 bin TL yükledim ve oynadım. 400 TL indirim aldım. Daha sonra 1.200 TL daha yükledim ve yüklediğim paranın indirimini istedim. Yok dediler. Sonra kasaya gidip durumu anlattım ve 220 TL indirim alabileceğimi söylediler. Yüklediler ancak sözde 1.000 TL fazladan yüklemişler. Bugün yine gittim, bin TL yükledim ve oyun oynadım. İndirim istedim ama bana indirim vermediler. Üstüne 780 TL ödeme çıkardılar. Üst birimden birini çağırmalarını istedim. Beni bağlayan bir durum olmadığını, kendi hataları olduğunu ve benden bunu talep edemeyeceklerini söylediğimde bana, 'Bunu her şekilde biz sizden alırız. Bundan sonra geldiğinizde indirimlerinizi vermeyiz.' dediler. Çıkarıp 800 TL ödedim. Böyle bir durumla karşılaşmadım. Zorla benden para aldılar. Keyiflerine göre bazı insanlara bonus yüklüyorlar ve bu şekilde mağduriyet yaratmıyorlar. Bana kesinlikle ılımlı bir tavır sergilemediler. O kadar yüksek bir oyuncu geçmişim var ki hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Bir daha gitmeyi düşünmüyorum.

Memet sonuçtan hiç memnun değil

Memet
21 Mart 2025 02:34
Bahis Bonusunda Yanıltıcı İşlemler Ve Paramın Geri Alınamaması
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 14:26
Hidayet sonuçtan hiç memnun değil

Sea Star Casino Bunlardan Bir Şey Çıkmaz

30 Eylül 2024 02:59