29 Ağustos 2023 09:2631.605

Diyarbakır Memorial hastanesinde eşim anjiyo olmak için bilgi aldı bize verilen ekte sunduğum belgede de belirtildiği üzere bunun dışında herhangi bir ücret olmaz denmesine rağmen çıkışımız (açık kalp ameliyatı yapmışız gibi) 75.000 TL den sözde yaptıkları indirim ile 45.000 TL fatura çıktı. Eşime 3 tane stent takıldığını ve toplam 8.000 TL. Tuttuğunu, işlem ücreti 15.000 TL ve ayrıca 26.000 TL kısacası doktorun el emeği şeklinde çıkardıkları fiyat fahiş bir fiyat çıkardılar. Yani kısacası 8000 TL stent taktılar ama sonra itiraz ettik diye oynama yaptılar iki kişinin bize toplam 8000 TL demesine rağmen yatan hastada müdür itiraz ettik diye oynama yapıp 20000 TL'ye yakın stent takıldığını söyledi ve 260000 TL yi silmişler güya. Bariz oynama vardı ama biz ispatlayamadık bunu. Çünkü hem sistemlerine giremezdik. Hem de birbirlerini tutuyorlar (bize bakış açıları ile) biz müşterilere yapacak bir şey bırakmıyorlar. Ayrıca geriye kalan 900 TL kan vs ve 40000 TL işlem parası aldılar ve bu hak mı buna dur diyen yok. Kendilerince doktor şu işlemi yapmış bunu yapmış deyip fiyatı artırıyorlar. Onlarda kendilerine göre fiyat biçip alıyorlar. Bu durum faturada da görünüyor. Bakın yuvarlak içine aldığım KDV fiyatı ile eklenen ile toplam birbirini tutmadığı gibi en sonda aldıkları fiyata bakın. Bize söylenen fiyatla hastaneden çıkış fiyatı birbirini tutmuyor. Çünkü kendilerine göre fiyat biçiyor. Bunu çevredekilerden de duyuyordum ama eşim ısrarla bu doktor da olmak isteyince bir şey diyemedim ama fazladan alınan paramı istiyorum. Dava da açacağım elimdeki bilgi ve faturalarla.

29 Ağustos 2023 09:19

2 Destek
29 Ağustos 2023 09:49

Şimdi fark ettim bizden alınan ücret ile faturaya yansıyan ücret de tutmuyor birbirini ya neler dönüyor aklım almıyor birileri dur demeli ticarethanelere

31 Ağustos 2023 08:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Dilek T., Memorial Sağlık Grubu olarak öncelikle hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Hizmetlerimize yönelik yaptığınız geri bildirim ile hizmet kalitemizi artırma fırsatı verdiğiniz için de teşekkür ederiz. Geri bildiriminize yönelik kurumumuza başvuru süreçlerinizi ayrıntılı olarak inceleyeceğiz ve yapılan değerlendirme neticesini tarafınızla paylaşacağız. Hastanemizin her türlü hizmeti ile ilgili olarak Hasta İlişkileri bölümü ile irtibata geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Memorial Sağlık Grubu Hasta İlişkileri Müdürlüğü

3 Eylül 2023 13:06

Hala dönüş yapmadılar. Kurumsal olduğunu düşünüyordum ama ne yazık ki Memorial Hastanesi tam bir ticarethane asla sizden aldığını hatasını kabul edip iade etmez. Zaten dönüşte yapılmadı. İlgilenmiyorlar bile. Sadece mesajın altına formalite kalıplaşmış bilgisayar mesajı atıyorlar herkes ilgilendiğini sansın diye ama ilgi yok alaka yok arama yok yapılan yanlış fiyatlarda iade de yok

6 Eylül 2023 17:18

Memorial Hastanesi anladığım kadarıyla kim kimi kandırırsa kimden ne kadar para koparırım müşterilerden mantığı ile giden bir hastane aman Doktorlarına aldanmayı n kandırılma k isteyen gidebilir. Bir deyip on alıyorlar buna dikkat edin gerçekten şifa arayan kişiler

5 Ekim 2023 09:05

Sn. Dilek T., Memorial Sağlık Grubu olarak öncelikle hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Hizmetlerimize yönelik yaptığınız geri bildirim ile hizmet kalitemizi artırma fırsatı verdiğiniz için de teşekkür ederiz. Tarafımıza ilettiğiniz geri bildiriminiz ile ilgili olarak konu direktörlüğümüz ve Hasta Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından değerlendirilmiştir. Süreçler ve birimler hakkında araştırmalar yapılmış ve konu ile ilgili olan yöneticilerimizin ve ekibin geri bildirimlerine başvurulmuştur. Geri bildiriminiz farklı kanallardan da tarafımıza ulaşmış olup bu iletişim kanalları baz alınarak alınan kararlar doğrultusunda tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Hastanemizin her türlü hizmeti ile ilgili olarak Hasta İlişkileri bölümü ile irtibata geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Memorial Sağlık Grubu Hasta İlişkileri Müdürlüğü

Memorial Hastanesi'nde Ücret Şoku Ve Yetersiz Müdahale

3 Ekim 2024 19:263.995

Diyarbakır Memorial Hastanesinde eşimin karın ağrısı sebebiyle gittik. Bizden giriş kayıt parası ve yazılan kan ile rady...

Memorial Hastanesi'nde Acı Üzerinden Kazanç

23 Ekim 2024 15:495.066

Memorial Hastanesi fırsatı! 18.10.2024 tarihinde annem onkoloji tedavisi aldığı Diyarbakır Memorial Hastanesi'nden fenal...

Memorial Hastanesi'nde Yüksek Ücretler Ve Ek Masraflar

17 Ekim 2024 15:2714.099

Eşim 04.10.2024'te Memorial Diyarbakır Hastanesi'nde normal doğum yaptı. Doğumdan sonra eşime 2 ünite kan taktılar ve he...

Memorial Hastanesi Eksik Yüklenen Epikriz Belgesinin Düzeltilmesi

MemorialHastanesi Eksik Yüklenen Epikriz Belgesinin Düzeltilmesi

Burcu
Memorial Bahçelievler Hastanesi Tarafından Zor Duruma Düşürüldüm!

MemorialBahçelievler Hastanesi Tarafından Zor Duruma Düşürüldüm!

Mucahit

Öne ÇıkanKonular