Emine sonuçtan hiç memnun değil

Memişler Kuyumculuk Hesap Kartı İle Yapılan İşlemde 242 TL Komisyon Kesilmesi

22 Kasım 2023 11:28

Hesap kartı ile yapılan işlemde 242 TL komisyon kesilmesi hakkında 20.11.2023 tarihinde M**** K*********'tan (Tuna Caddesi Kamil Caddesi köşesi şubesinden) 2 adet çeyrek altın aldım. Üzerimde nakit olmadığını belirterek, havale veya hesap kartıyla ödeme yapabileceğimi sordum. Havale kabul edilmedi ancak hesap kartıyla ödeme yapabileceğim söylendi. 2 çeyrek altın için hesabımdan 6.400 TL çekildi. O gün çeyrek altının fiyatını bilmediğim için akşam öğrendim ki çeyrek altın o gün 3.079 TL imiş. Yani benden 6.158 TL alınması gerekirken 242 TL fazla para alınmış. Ertesi gün M**** K********* merkez numarasını arayarak durumu anlattım. E**** Bey, 'Yanlışlık olmuştur, akşam şubemize gidin, fark size iade edilir.' dedi. Akşam 18.20 sularında şubeye gittiğimde şubedeki T***** Bey, 'Kart ile yapılan işlemlerde komisyon alınır, hesapta bir yanlışlık yok.' dedi. Kamera kayıtlarını izleyerek hesap kartı ile yapılan işlemde komisyon alınacağının belirtilmediğini, belirtilseydi 200-300 metre ilerdeki ATM'den para çekip gelebileceğimi ifade ettim. T***** Bey, alaycı bir ses tonuyla her müşteriye bunu açıklamaya kalkarlarsa günlerinin yetmeyeceğini, ayrıca POS cihazlarında fatura kesildiğini ve faturalara giden kontör masrafının da olduğunu belirtti. Yani 242 TL (çeyrek başına 121 TL) fark alındı. 10 çeyrek altın alsaydım komisyon olarak 1.210 TL kesileceğini öğrendim. Hem satış temsilcisi komisyon kesileceğini belirtmemiş hem de üslubu çok kötüydü. Fazla çekilen paramın iadesini talep ediyorum.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Vrl Mücevherat (Ankara) Piyasa Fiyatı Üstünde Altın Satışı Ve Komisyon

13 Mayıs 2024 16:30
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Altın Satışı Ve İlgisiz Hizmet

05 Kasım 2024 16:13