Meltem Hastanesi Hastanede Yaşanan Sorumsuzluk Ve İlgisizlik

13 Ekim 2024 12:46

1 yaşındaki bebeğimi hasta olduğu için Meltem Hastanesi'ne götürdüm 12 Ekim 2024. Serum vermek için damar yolu açacaklarını söylediler. Keşke bir de başarabilselerdi, bebeğimin elini kolunu ayaklarını delik deşik ettiler. *** adlı bir hemşire defalarca denedi, dayanamadım ben biraz sakinleştireyim devam edin dedim, hemşire diğer arkadaşına dönerek anne izin vermiyor, doktor hanıma söyleyin bulamadık yapacak bir şey yok diyor. Karşı çıkıp farkında mısınız ben sakinleştirmek istedim ne izin vermemesi dediğimde benimle kabaca konuşup ben bu kadına bakmam deyip arkasını dönüp gitti. Doktor olacak *** isimli çocuk doktorundan bahsetmek istemiyorum bile, ne doğru bir yönlendirme yaptı ne de doktorluğunu, neyi var diyoruz cevap vermiyor açmış bize filmi gösteriyor. Yorum yapmıyor, ben mi anlayacağım ne olduğunu. Bir damar yolunu açmayı doktor o bile yapamadı. Bu hastanenin sahibine gerçekten sormak istiyorum. Bu doktoru çok aradınız mı? Çalışma arkadaşlarına bile öyle kötü davranıyor ki, biz çıkış saatine denk gelmişiz hanımefendinin, ben çıkacağım diyor saatini doldurmuş gitmenin peşinde. Size bakmak zorunda değilim. Mesaim bitti diyor. Yazıklar olsun sizin gibi hekimlere. Tek teşekkür edeceğim kişi ** hemşire. O da olamasaydı bebeğimi alıp çıkardım o hastaneden. Sizi ve sizin gibi ticarethaneye çevirmiş bu hastane adı altında işletmeleri kınıyorum. Dilerim yolum bir daha size düşmez.

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Meltem Hastanesi Hastane Deneyiminde Yaşadığım Zorluklar Ve İhmaller

08 Temmuz 2024 08:30
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Merkez Prime Hastanesi | Gebze Merkez Prime Hastanesinde Damar Yolu Açmayı Bilmeyen Hemşireler

28 Eylül 2024 16:00

Esencan Hastanesi İlgisiz Ve Saygısız

27 Temmuz 2023 10:10

29 Aralık 2023 10:42
Özel Başarı Hastanesi 41 Derece Ateşten Yanarken Hastaneden Geri Çıkmak Zorunda Kaldık