Meko Yapı Teslim Edilmeyen Ev

Gülsüm
07 Mart 2024 16:13

Samsun Meko Yapıdan 2014 Aralık ayında 3+1 daire aldığımızı düşünmüştük ve ödemelere 2015 yılında başlayarak,52000 TL ödemeyi tamamlamış bulunmaktaydık, ev bedelinin geri kalan tutarı ise ev tamamlandıktan sonra (2018 mart) verilecekti. Ancak ev tamamlanmadığı gibi doğru dürüst açıklama yapanda olmadı bizi sürekli oyalayıp durdular... Simdi ödediğimiz parayı geri talep ettiğimizde 2015 yılında ödediğimiz 52000 TL'ye karşılık 120000 TL vereceğini Meko Yapi sahibi A*** bey iletti. Bu parayı kesinlikle kabul etmiyorum ve yasal yollardan hakkımı arayacağım. Diyeceğim o ki; bu firmadan ev alırken iyi düşünmenizdir aksi takdirde bizim gibi mağduriyet yaşayabilirsiniz...

profile profile profile

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Murat Akyüz İnşaat Paramızın Yasal Faiziyle Birlikte Tarafımıza Ödenmesini İstiyorum

17 Eylül 18:35

Teslimi Geciken Daire Ve Kira Desteği Mağduriyeti

29 Temmuz 10:37

Aynı Dairenin Birden Fazla Kişiye Satılması Ve Teslim Edilmeyen Konut Mağduriyeti

17 Eylül 22:06
ayni-dairenin-birden-fazla-kisiye-satilmasi-ve-teslim-edilmeyen-konut-magduriyeti-4.jpg
ayni-dairenin-birden-fazla-kisiye-satilmasi-ve-teslim-edilmeyen-konut-magduriyeti-3.jpg

Murat Akyüz İnşaat Ödediğim Paranın İadesini Bekliyorum

17 Eylül 17:18