Kartal Megapol Hastanesinde Oğlumu Sünnet Ettirdim Ettirmez Olaydım

10 Temmuz 2023 09:54

Oğlumu bu hastanede sünnet ettirdik ve böyle bir kötü bir hastane görmedim. Çocuklara operasyon öncesi verilmesi gereken sakinleştirici şuruplardan vermiyorlar, çocuklar bilinci açık ameliyathaneye götürülüyorlar. Ve korkudan ağlıyorlar, ebeveynin çocukla asansöre binmenize bile izin vermiyorlar. Çocukların psikolojisi hiç düşünülmüyor. Kurbanlık koyun gibi davranıyorlar. Operasyon sonrası doktor asla kontrole gelmiyor. İşi biteni direkt gönderiyorlar. Oğlumuz canım yanıyor diye çok ağlayınca doktoru görmek istedik. Öyle geldi. 2 gün sonra 10 Temmuz pazartesi sabah 9.00 gibi pansuman için hastaneye gittik yaraya yapışmış olan gazlı bezi direkt çekip çıkardı. Acildeki hemşire, çocuğun pipisinin derisi soyuldu. Resmen kanadı. E tabi oğlum açısından feryat figan ağladı. Hiçbir şekilde temizlemedi. Güya pansuman yaptılar. Antibiyotik kremi bile biz bir şey sürmeyecek misiniz. Deyince sürdü. Kesinlikle asla gidilmemesi gereken bir sağlık kuruluşu. Çalışanların hepsi çok kaba. Biraz tepki gösterdiğinizde dövecek gibi bakıyorlar. Soru sorduğunuzda gözlerini deviriyorlar. Kartal Belediyesi'nin sünnet için bu hastaneyle nasıl anlaştığını anlayamıyorum.

Serap
Serap

Bizde yaptıracaktık yazınızdan sonra tereddüt ettim doğrusu gerçi hiç iyi bir şey de duymadm... Belediye de yaptırsa parası alınıyor xoxukalra daha kibar davranılması gerektiğini düşünüyorum

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Meltem Hastanesi Sünnet Sonrası Hatalı İşlemler Çocuğumun Sağlığını ve Psikolojisini Bozdu

12 Mayıs 2025 18:05
Ogün sonuçtan hiç memnun değil

Baypark Hospital Bayrampaşa Kan Almayı Bilen Yok + Randevu Verip Sonra Farklı Ücret İle Alınıyor

03 Ağustos 2024 22:24

Özel Hayat Hastanesi (Bursa) Sünnet Sorunu!

29 Ağustos 2023 16:26