Medusa Home Düğün Öncesi Mobilya Teslimatında Yaşanan Sorunlar

26 Haziran 2024 02:41

12.11.2023'te Medusa Home'dan düğünüm için mobilya aldım. Satışta Y**** Bey çok güzel ilgilendi fakat her şey satış yapana kadarmış. 2024 Mayıs ortasında teslimat istedim, tarihin pek bir önemi yok ürünler hazır depoda bekleyecek, siz aradığınızda gönderilecek dediler. Mayıs başında aradık teslimat var, adresi verelim dedik, teslimat haziran ortası gözüküyor dediler. Sonra tarihte yanlışlık olmuş, sizin ürünler başkasına verilmiş, tekrardan yapıma başlanmış dediler (tabii başlandıysa). Düğün haziranda dedim ve yardımcı olmalarını istedim. Bu süreçte hep B**** Bey'le görüştüm. 1 Haziran'da eksik ve yanlış ürünlerle teslimat yapıldı. Sandalyeler araca sığmadı, gönderemedik dendi. Ünitenin parçalarının rengi yanlış geldi, konsolun detayları paslı geldi, dolap kapakları farklıydı, komodinlerin parçaları eksikti, üst üste kaldı. Gardırobun içinde anlamsız bir sürü delik vardı. Eksikler olduğu için diğer ürünlerin de montajını yapmayıp tekrar geleceğiz dediler. 2 hafta boyunca sürekli B**** Bey'i aradım, bana her gün araç yüklendi, bu akşam çıkacak dedi. Sonuç: 2 hafta sonra çıktı (bir de bu süreçte bana ve nişanlıma farklı şeyler söylendi). B**** Bey 13 Haziran akşamı arayıp sandalyelerin eksiği varmış, arkadaşlar mahcubiyetten söylememiş, yarım sandalyeler hariç kalan her şeyi gönderiyorum, şahsım adına söz, hemen bayram sonrası gelecek dedi. 14 Haziran tarihinde tekrar geldiler, durum yine fiyasko, yine eksikler gelmemiş. 24 Haziran'da yine B**** Bey'le konuştum ve 25 Haziran öğlene kadar arayıp teslimatla ilgili bilgi vereceğini söyledi. İlk sevkiyatta araca sığmadı denen sandalyelerin bu hafta içi üretimden çıkacağını söyledi. Bana verilen hiçbir sözün tutulmadığını, yeterince sorun yaşandığını söyledim. En azından arayın, bilgi verin dedim. 25 Haziran bitti, kendisinden ya da Medusa ekibinden hiçbir dönüş yok. Evimi yerleştiremiyorum; montajı yapılmamış ürünler, eksik gelen parçalar yüzünden başlıkları birleştirilememiş yatak, yarım kalan dolap aksesuarları, evde her yer her yerde. Yanlış gelen parçaları bile, ne de olsa tekrar geleceğiz diyerek evden almadılar. Ev görmeye misafirler gelmek istiyor. Ev yarım olduğu için insanları ağırlayamıyorum. Kaldı ki ben ve eşim bile rahat değiliz. Sabır taştı, bu hafta gelmezse şikayet sürecini başlatacağım.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Mobilyamevime.com Kusurlu Ürünü Yeni Diye Teslim Etmeye Çalışma

22 Eylül 2024 03:53
Mobilyamevime.com Kusurlu Ürünü Yeni Diye Teslim Etmeye Çalışma
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 15:19

Mobilya Teslimatında Renk Ve Ürün Sorunları, Yetersiz İletişim

14 Mayıs 2025 00:03
Emre sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 18:26

Mobilyanız İnegölden Sorun Yaşama