Medipol Sağlık Grubu Randevu Ve Fiyatlandırma

20 Temmuz 2023 12:52

Medipol Hastanesi gerçekten kalite düşmeye başladı. Yaşadığım 2 büyük sorun. Bilinir ve güvenilir diye tercih ettiğimiz hastane
Fiyat istikrarı konusunda gerçekten ne yapacağını bilmiyor.

Diş plağı için ortodonti bölümünden randevu almak için ilk önce normal muayene oldum. Sonrasında doktor ortodonti bölümüne yönlendirdi. Buradan sonra fiyat alıyorsunuz ve tarih belirleniyor.

Tarih olarak 1 ay sonrasına verdi ve bende emin olamadım sonra dedim ki telefondan alırım randevu ve bana 250₺ fiyat verdi. Ortodonti için.

1-2 gün sonra aradım ve randevuyu almak istiyorum dedim randevuyu verdiler 1 ay sonrası için ücreti sordum 225₺ Bu şaka mı aradaki fark çok küçük bir rakam ama fiyat beyse o olsun istiyorum. Ben orada ağız burun yapacağım belki 25₺ indirecek kapıyı 250₺ den açıyor.

Bu çok acı bir durum. Diğer bir sorun ise 21 Temmuz 2023 cuma günü tarihinde ortodonti randevum vardı az önce arandım yanı perşembe günü bir aydır beklediğim randevuyu hoca tatildeymiş başka bir tarihe verelim mi diye teklif ediliyor. Gerçekten bravo...

Medipol Sağlık Grubu Pedodonti De Yaşadığım Sorun

16 Eylül 2024 15:58
Hanefi sonuçtan memnun

Medipol Sağlık Grubu Yanlış Tedavi Ve Ekstra Ücret Talebi

18 Şubat 2025 09:57
"Ankara Medipol Diş Hastanesi Müşteri İlişkilerinden S*** hanım aradı. Başhekim beye randevu verdi. Bugün görüşmeyi yaptım. Tedavinin devam niteliği taşıdığını, ancak tedaviye başlayan doktorun geniş kapsamlı bilgi vermesi gerektiğini, sorunların eksik bilgilendirmeden kaynaklandığını, ilk tedaviye başlayan doktorun hastaneden ayrıldığını belirtti. Hastane olarak yardımcı olunacağını, bundan sonrası için tedavi ücreti yerine sadece malzeme ücreti alınacağını söyledi. Teşekkür ediyorum."

Medipol Sağlık Grubu Sorun Yaşama

08 Kasım 2023 09:48

16 Ekim 2023 16:05
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Onayım Olmadan Fazla Ücret Ve Yanıltıcı Bilgilendirme İle Mağdur Edildim

29 Ekim 2025 23:25