Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Medipol Çamlıca Tahliller Düzgün Yapılmayıp Tekrar Kan İstenmesi

15 Eylül 2023 14:37

12 Eylül salı günü Medipol Çamlıca hast. Endokrinoloji bölümünde oğlum muayene oldu, doktorumuz kan tahlilleri için laboratuvara yönlendirdi. Çocuktan toplam 7 tüp kan alındı. Kan tahliller birkaç gün içinde çıkar ve doktorumuza gösteririz diye düşünürken çarşamba günü telefon geldi ve 1 ünite kanı yeniden vermemizi istediler sebebi sorduğumda "değerler sınırda çıktı yenilememiz lazım" gibi saçma bir neden sunuldu. Yıllardır kan veririz değerler altta üstte ve sınırda çıkar ama hiç test yenilenmez. Mecburen cuma günü kan vermeye tekrar gittik. Telefonda 1 ünite denmesine rağmen 2 ünite kan alındı, sebebini sorduğumda yine "testi yenilememiz gerekti değerler düzgün çıkmadı" gibi akla yatmayan bir sebep ileri sürüldü. Açıklama tatmin edici olmadığı gibi, işimizi gücümüzü aksattıkları için özür bile dilenmedi. Devlet hastanesinde bile böyle bir muamele görmedik gerçekten şoktayım, ayrıca testin tekrarlanmasından dolayı kontrol randevusunun süresi geçirilip tekrar muayene ücreti istenmesinden şüpheleniyorum böyle bir durumu asla kabul etmem kurumdan şikayetçiyim.

Feruzan sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Çamlıca Şikayeti

20 Mart 2025 09:30
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2023 00:22
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 09:54
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 13:11

Medipol Sağlık Grubu Kategorileri