Medipol Sağlık Grubu Bahçelievler Pişmanlığı

11 Kasım 2024 12:24

İkiz gebelik sebebiyle. Doç. Dr. ***'e muayene oldum. Sürekli kanama gördüğümü söylememe rağmen bana her şeyin normal olduğunu söyledi. Normalde ambulansta çalışıyorum risk teşkil eder mi dedim sürekli bir sorun olmayacağını söyledi. 10 Şubat 2024 tarihinde ikiz bebeklerimden birinin 20 haftalıkken aniden tüm suyu geldi. ** hanımın yanına geldim beni hiçbir şekilde yatırmayarak sana burada yapacak bir şey yok çam Sakura Şehir Hastanesi Perinatoloji servisinde yatacaksın dedi elime evrak kağıdı vs hiçbir şey vermeden beni o şekilde ayakta yolladı. Ben de devlet hastanesine gitmek istemediğim için başka bir özel hastaneye gittim. İlk kez beni muayene eden doktor tarafından B**hastanesine yatışım oldu Allah ondan bin kere razı olsun. 24 haftalık doğum yaptım iki bebeğimi de kaybettim. Sorarım size ikiz gebe sürekli kanama görüyorsa bu normal midir? Normalse işe gidebilir mi? Ya da böyle bir şey oldu takipli doktorum beni nasıl kabul etmez! En büyük pişmanlığım sizsiniz keşke bu yola sizle çıkmasaydım sizi Allah'a havale ediyorum.

Semra sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 11:52
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Pendik Medipol Hastanesi Mağduriyeti

02 Ocak 2024 20:30

02 Mart 2024 10:38
Mervenur sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2025 15:14
Hastane İhmali: Yetersiz Kan Tedariği Ve Yanlış Sevk Süreci
Ali sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2025 14:50

Medipol Sağlık Grubu Kategorileri