Kağan sonuçtan hiç memnun değil

Bahçelievler Medipol Hastanesi'nde Sağlık Skandalı

11 Haziran 2023 18:24

Bahçelievler Medipol Hastanesi'ne (Yenibosna Lokasyonu) aşırı kaşıntı şikayetiyle gittim. Muayene eden doktor uyuz virüsü kaptığımı ve bu yüzden kaşındığımı söyledi. Biri jel biri hap olmak üzere iki ilaç yazdı. Bunları kullan, sonra kontrole gel dedi. İlaçları kullandım ancak kaşıntı şikayetim arttı. Kontrole gittim. Doktor aynen şu ifadeyi kullandı: "Bak sana bir ilaç yazacağım. Hemen iyileşeceksin." Ben ilacı almaya eczaneye gittim. İlacı SGK karşılamıyordu. Ücretini ödedim. Özel hastane vizite ücreti kadar tuttu. İlacı kullandım fakat kaşıntım azalacağına arttı. O raddeye geldi ki tüm vücudum yara içinde kalmasına ve kanamasına rağmen hala kaşınıyordu. Özellikle genital bölgem kaşınmaktan soyulmaya başladı. Uyuyamıyor, işe gidemiyordum. Olacak gibi değil bari başka bir doktora gideyim diye düşündüm. Tavsiye üzerine bir doktora gittim. Kendisiyle yapmış olduğumuz sohbette Bahçelievler Medipol Hastanesi'indeki doktorumun ilk yazdığı ilaçların tamamen kaşıntı önleyici olup uyuz virüsüne etki etmediğini, ikinci yazdığı ilacın ise etkisiz bir uyuz ilacı olduğunu öğrendim. Yeni doktorum bana 6 farklı ilaç yazdı. İlaçlar arasında 4 de iğne vardı. Çok şükür sağlığıma kavuştum ve sağlığıma kavuşurken anladım ki Bahçelievler Medipol Hastanesi'nde tekrar vizite ücreti almak için bilerek tedaviyi uzatmışlar. Ticari amaçla insan sağlığı ile oynayan ve insan sağlığını hiçe sayan Bahçelievler Medipol Hastanesi'ni kınıyorum. Bundan sonra kendilerinin kapısından içeri girmeyeceğimi, bana SMS veya mail ilettiklerinde ise kendilerine KVKK'dan dava açacağımı bildiriyorum. Naçizane düşüncem, sağlığımız çok önemli ve onu emanet edeceğimiz kurumlara çok dikkat etmeliyiz.

Eda

Hangi hastaneye gittiniz acaba benimle de paylaşır mısınız ailecek kaşınıyoruz

Hebun

Size yazılan ve tedavinizi olumlu yönde etkileyen ilaçların ismini yazabilir misiniz

Kağan

İlaçları doğrudan söylemem tıbbi açıdan doğru olmaz. Doktorunuzun teşhis koyması ve ilaç yazması gerekir. Bana 6 çeşit ilaç yazıldı. Ancak öyle geçiyor. Aklınızda olsun. Gittiğiniz doktor uyuz teşhis koyarsa yazdığı ilaçları kontrol sorarsınız. Yalnız Diver diye bir ilaç var. Sıklıkla bu yazılıyormuş. Bu ilacı SGK karşılamıyor. Onu yazdırmayın. Bir işe de yaramıyor.

Halit sonuçtan hiç memnun değil

Halit
16 Ekim 2023 13:28

Ömer
17 Mayıs 2023 13:06
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Hastanesi'nde Yatan Hasta Olmamıza Rağmen Ek Ücret Talebi

Aleyna