Gültekin sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Tedavi Ve Yetersiz Hizmet

19 Aralık 2024 16:34

7 Aralık Cumartesi günü 15:10 için Dermatoloji'ye randevu aldık. Amacımız sıra beklememek ve kaliteli hizmet almaktı.
Boynumda bulunan 1 siğil ve 1 et beni. Koltuk altlarımda 7 siğil ile başvuru yaptım. Muayene için 2650 TL ödedik. Dr. Bey, kriyoterapi ile hemen çözüleceğini, 2 hastası olduğunu, 15 dk sonra beni alacağını, bu arada ödeme yapmamı belirtti. Daha sonra girdim, gösterdiğim 1 et beni ile (boynum ve koltuk altımı göremediğim için) kendi kafasına göre vücudumda bulunan tüm siyah renkli benlere kriyoterapi uygulamış. Gösterdiğim siğiller yerinde duruyor ama kendi kafasına göre siyah benlere uygulama yapmış. Uygulama yapılan bölgeler gösterdiğim siğillere yakın olduğu için ben ancak eve gelip aynaya bakınca anlayabildim.
1. Benden operasyon için neden imzalı onam alınmadı?
2. Ben şikayetim olmayan, her insanda olan benler için neden 4000 TL ek ödeme yaptım?
3. Dr. Bey, kendi kafasına göre benim tedavi/operasyon onayı olmayan vücudumun her yerine açıklama yapmadan ve benim bir şikayetim olmadan kriyoterapi uygulama hakkı var mı?
4. Benim gösterdiğim siğiller yerli yerinde duruyorken, benden imzalı bir onam almadan şikayetçi olmadığım benlere uygulama yapması ne kadar doğru?
5. Üstelik; bugün 12. gün bitiyor ve uygulama yapılan hiçbir ben/siğil düşmedi, iyileşmedi. Sadece morardı ve hepsi yerli yerinde duruyor. Yara kabuğuna bile dönüşmedi. Ben Bandırma’dan 110 km geldim.
Aynı zamanda, bekleme salonunu paylaştığımız yerde başka bir doktorun “erken çıkabilmek için” hastaları aratıp, erken çağırdığını diğer hastalardan duyduk ve gelen hastaların yoğunluğu sebebiyle tam bir devlet hastanesi ortamı oluşuyor.
Ekstra ücret ödediğimiz hastane ve sağlık servisi için bu uygulamalar, erken çağırılan hastaların bulunduğumuz alanda yığılma yapması ve sorun oluşması ne kadar doğru?
SMS anketine bunları yazdım ve beni 13.12.2024 Cuma günü art arda aynı dakikada 2 defa aramışlar ve aynı şekilde 17.12.2024 Salı günü de aynı dakika içinde 2 defa aramışlar. Toplantıda olma ihtimalimiz, duşta olma ihtimalimiz ya da görüşmede olma ihtimalimiz hiç mi yok? Nasıl bir kurumsallıktır? Ulaşılamayınca aynı dakikada değil, 15-20 dakika sonra aranır benim bildiğim.
Hastane tamamıyla “kurumsallıktan uzak” ve sağlığını seven buranın kapısının önünden geçmez.
Bu yorumları Google, Ekşi Sözlük’e de yazacağım.

19 Aralık 2024 17:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Medicana Hospitals Şikayeti

Burcu