Gürhan sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Kadıköy Hastanesi Otopark Maf Yası

02 Ekim 2024 00:51

Medicana Kadıköy hastanesine 01.09.2024 Pazartesi akşamı saat 23:30 gibi oğlumu acile giriş yaptırdım.
Acil kapısında oğlumu indirip aşağı yol kenarına aracımı park ettiğimde bir otopark personeli yanıma gelip "buraya park edemezsin" diye dayı hane tahrik edici bir tavırla geldi ve buradan arabanı çek diye emir buyurdu. Ki 60 yaşında adamım kan beynime sıçradı.
Oğlum Acilde ve bir ser seri beni tahrik etmeye çalışıyor. Bende arabada benim park yeri de dediğimde trafik polisi edasıyla yaya kaldırımını kapatıyorsun cevabını verdi.
Kendisine trafik polisi olmadığını acile giriş yaptığımı ve gecenin saat 23:30'unda olmayan yaya'larımı tartışıyoruz gündüz yaya kaldırımına park ediyorsunuz geçemiyoruz dediğimde sen bilirsin polisi çağıracağım diye cevap verdi.
Oğluma acilden yatış verdiler ve bu girişimizden yaklaşık 7-8 dakika içinde oluyor telefon çaldı arayan karakol
34** 56** numaralı araç sahibimisiniz? Hastanenin çıkışında beyefendi aracınızı uygunsuz park etmişsiniz aracınızı derhal kaldırın ve biz asansörde oğluma yatış yapıyoruz, yatacağı kata çıkıyoruz.
Polise aracın kimseyi etkileyecek bir durumda olmadığını, hastane çıkışında aracımın yanından TIR'ın bile çıkabileceğini, kaldı ki acil yatış durumunu izah edince anlayışla karşıladı.
Biz özel hastaneye paramızla geliyoruz otopark mafyasına gelmiyoruz bu bir
ikincisi valeler Medicana nın sahibimidir? Bu rahatlık nereden geliyor hastaneye yatışa gelenleri taci z edebiliyor?
Bu insanlar bu rahatlığı Medicana Kadıköy'denmi alıyor.

Kaldı ki oğlumu yatırdım ve aracı yerinden de kaldırdım.

23:30-24:00 arası kamera kayıtlarınızı inceleyin lütfen

02 Ekim 2024 08:56 (Şikayetten 8 saat sonra)

Oguzcan sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Otoparkında Beklenmedik Ücret Şoku

23 Kasım 2024 16:58

10 Ekim 2024 08:58
Onur sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2025 19:45

16 Kasım 2023 10:16