Canan sonuçtan memnun

Medicana İzmir'de Yetersiz Hizmet Ve Saygısız Tavırlar

27 Kasım 2024 10:51
Canan'ın Teşekkür Mesajı
“Tınaztepe Üniversitesi Buca Hastanesi'ne çok teşekkür ederim hastalara verilen önem hassasiyet ve güler yüzlü davranışları için”

26.11.2024 tarihinde Yenişehir, İşçiler CD. No:126, 35170 Konak/İzmir adresindeki Medicana International İzmir Hastanesi çocuk nöbetçi polikliniğine 15 aylık bebeğimizi öksürük ve ateş sebebiyle götürdük. Saat 18:54'te dediler ki saat 19:00-20:00 arası doktorun yemek molası var. Doktor hem nöbetçi hem de 1 saat gibi uzun bir yemek molası verdi. Bizden önce gelen ve giriş yaptıranlar da bekliyordu. Saat 20:20 gibi doktor muayene etti. Röntgen ve kan istedi. Çocuk servisinde 2 hemşire damar yolu bulup kan alamadı. Yoğun bakımdaki hemşire baksın dediler. O da baktı, alamadı. Burası çocuk bölümü ve hemşireler tecrübesiz ve saygısızdı. Ateş 39 oldu. Müdahale gerekli diyoruz, yemek molasından gelen doktor çay molasına çıktı dediler. Çocuğumuz ağlamaktan ve ateşten bitkin düştü. Tıbbi sekreterlere doktora ulaşın diyoruz, inanılmaz saygısız tavırlar. Doktor geldi, ateş yükselmiş, bana neden haber vermediniz diye kızdı. Akciğer film görüntüsünü istedik, o an vardiyadaki çok kısa boylu sekreter hanım bizi muhatap almadı ve 'Kime şikayet ederseniz edin' dedi. Biz başka hastane arayışına girdik. Buca Özel Tınaztepe Hastanesi'ne gittik, bulunamayan damar anında tecrübeli eller tarafından bulundu ve oradaki çocuk doktoru tarafından gerekli müdahaleler yapıldı. Kısacası, Medicana gibi isim yapmış hastaneye iş bilmez hemşireler ve hasta dilinden anlamayan tıbbi sekreterler oturtulmuş, şikayetçiyim. Gerekli incelemenin yapılmasını ve konu ile ilgili tarafıma bilgilendirme yapılmasını, belirttiğim tarihte vardiyada olan hemşire ve tıbbi sekreterler için gerekli incelemelerin başlatılmasını rica ediyorum.

27 Kasım 2024 11:01 (Şikayetten 10 dakika sonra)
Canan
27 Kasım 2024 14:52

Gizem
02 Ocak 2024 14:05
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hastanesi'nde Yetersiz Hemşire Deneyimi

Ebru